Παπανικολάου: «Οι μάσκες έπεσαν, δεν βάζετε πρώτα το μπάσκετ!»

Σφοδρές καταγγελίες από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, Άγγελο Παπανικολάου.

Ένα «θεόσταλτο» χέρι φαίνεται πως… μπλοκάρει τις εκλογές της ΕΟΚ καθώς ενώ τα υπάρχοντα προβλήματα λύνονται, δημιουργούνται συνεχώς νέα που κανείς δεν ανέμενε.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος ,Άγγελος Παπανικολάου, καταγγέλλει τον Παναγιώτη Φασούλα αφού σύμβουλος του τελευταίου κατέθεσε προσφυγή στο Πρωτοδικείο, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες, και ως εκ τούτου η αναβολή των εκλογών μοιάζει… πιθανό σενάριο.

Σε σίριαλ δίχως φινάλε εξελίσσονται οι εκλογές της ΕΟΚ με μοναδικό θύμα… το Ελληνικό μπάσκετ.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο Άγγελος Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».