ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΜια διαφορετική προπόνηση για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» (pics)

Μια διαφορετική προπόνηση για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» (pics)

Όλα όσα έγιναν στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει την έναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έκαναν σήμερα (7/9) την προπόνησή τους στο γυμναστήριο «16 Strength Box», το οποίο βρίσκεται στην Μανουήλ Πανσέληνου στην περιοχή Ωραιοκάστρου. Έτσι, έγινε η προπόνηση με βάση επαγγελματικά πρότυπα.

Η προπόνηση περιείχε κυκλική φορά βασισμένη πάνω σε λειτουργική γυμναστική, ενδυνάμωση, ιμάντες TRX, ισορροπία και ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας. Επιπρόσθετα, ο προπονητής της ομάδας, Λευτέρης Κανάτας και το τεχνικό τιμ, προσάρμοσαν στην προπόνηση και πρόγραμμα για πρόληψη των τραυματισμών.

Μάλιστα, το τεχνικό τιμ της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών επιθυμούν κάθε Τρίτη να αφιερώνεται σε αυτό το είδος προπόνησης, έτσι ώστε να υπάρξει ατομική βελτίωση των αθλητριών, τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τεχνική κατάρτιση.

Όσον αφορά το ιατρικό δελτίο, η τερματοφύλακας Γιώτα Χατζηχαριστού και η εξτρέμ, Ολίνα Μπαξεβάνου, προπονήθηκαν ατομικά, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την προπόνηση:

https://www.facebook.com/ACPAOK.GR/posts/254599843334355

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ