Δεν θα παιχτούν τα Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα κι Βιγιαρεάλ – Αλαβές

Άλλαξαν τα σχέδια

Συμφωνεί όπως δήλωσε σήμερα τo Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού της Ισπανίας (Consejo Superior de Deportes/CSD), στην αναβολή των αναμετρήσεων, Σεβίλη-Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ-Αλαβές, όπως ζητήθηκαν και από τη LaLiga.

Ο σκοπός ήταν τα προκριματικά ματς για το Μουντιάλ 2022 στην Conmebol, που δεν επιτρέπεται για όλους τους ποδοσφαιριστές, για να προλάβουν άμεσα και τα δύο παιχνίδια. Το Ισπανικό πρωτάθλημα, ήθελε να μην παιχτούν οι αναμετρήσεις αυτές αλλά η ομοσπονδία δεν είχε την ίδια γνώμη, όμως το CSD πήρε το μέρος της LaLiga.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περίπτωση των ”μπλαουγκράνα”, ο ποδοσφαιριστής που επηρεάστηκε από όλο αυτό ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο από Ουρουγουάη, ενώ για τη Σεβίλη οι Αργεντίνοι Γκονθάλο Μοντιέλ, Παπού Γκόμες και Μάρκος Ακούνια.

Παράλληλα, το τελευταίο ματς της ”Αλμπισελέστε” είναι κανονικά στις 02.30 π.μ (ώρα Ελλάδας) την Παρασκευή, δηλαδή μιάμιση μέρα πριν το σε Σεβίλλη και Μπάρτσα. Το ίδιο δρόμο παίρνει και το Βιγιαρεάλ-Αλαβές.

Άξιο αναφοράς είναι πως για τις Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν και αγώνες για το Champions League την άλλη Τρίτη 14/9, με αποτέλεσμα να κάνουν τις αναμετρήσεις αυτές το Σάββατο 11/9.

Δείτε παράλληλα: Ρονάλντο: ”Είμαι οπαδός της Ίντερ, διατηρώ μια ιδιαίτερη σχέση με τον σύλλογο”