ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΚεραμιδάς: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση!»

Κεραμιδάς: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση!»

Οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η κλήρωση του Δικεφάλου είναι δύσκολη, ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά πρόκειται να παλέψει για την ιστορική πρόκριση απέναντι στην Elazig στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης EuroCup Women.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:

«Καταρχάς το τούρκικο πρωτάθλημα είναι δομημένο έτσι, ώστε οι ομάδες, πλην των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι, να παίρνουν σημαντικό ποσό χρημάτων την τελευταία στιγμή. Η Elazig είναι μία ομάδα η οποία προχώρησε σε ανανέωση του ρόστερ της, διπλασίασε το μπάτζετ, και θα φέρει παίκτριες εγνωσμένης αξίας από το εγχώριο πρωτάθλημα και την Αμερική.

Φυσικά, έτσι γίνεται αντιληπτό πως η Elazig δεν θα έχει σε καμία περίπτωση την ίδια εικόνα με την περσινή περίοδο. Όπως καταλαβαίνετε, ήταν μία κλήρωση η οποία θέλαμε να την αποφύγουμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για την πρόκριση. Το γεγονός πως ο επαναληπτικός είναι στην έδρα μας, μας δίνει το πλεονέκτημα και το κίνητρο σε αυτές τις δύο μάχες. Ξεκινάμε από σήμερα την μελέτη του αντιπάλου μας, και την προετοιμασία μας για αυτά τα σκληρά παιχνίδια.

Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αυτό είναι δεδομένο, και να μπούμε στους ομίλους, από τους οποίους θα πάρουμε υπερπολύτιμες εμπειρίες».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ