ΑρχικήΑπόψειςΑποδοχή ανωτερότητας ή... mind game;

Αποδοχή ανωτερότητας ή… mind game;

Η τακτική των Κροατών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (21:00) τη Ριέκα στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των play- off με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της νεοσύστατης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι της Ριέκα δεν σταματούν… να «κολακεύουν» τον ΠΑΟΚ με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να τείνουν συνεχώς σε αναφορές που τονίζουν πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αποτελεί το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού.

Σαφώς, η συγκεκριμένη στάση γεννά πολλά ερωτηματικά καθώς η παραδοχή της κατωτερότητας ενόψει ενός κρίσιμου παιχνιδιού δεν είναι η καλύτερη επιλογή για το Κροατικό ρόστερ.

Παράλληλα, τα mind games έχουν κυριαρχήσει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τα μέλη των ομάδων να εκφράζουν απόψεις που προσδοκούν στη σύγχυση του αντιπάλου και τον αποπροσανατολισμό.

Ο ΠΑΟΚ έχει χρηστεί με το ρόλο του φαβορί από τους ανθρώπους της Ριέκα και ίσως μία εμφάνιση των Θεσσαλονικιών παρόμοια με εκείνη στο Δουβλίνο να δώσει την ευκαιρία στους Κροάτες να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Στην εξίσωση, όμως, μπαίνει ο κόσμος της ομάδας ο οποίος θα δώσει το ηχηρό «παρών» για δεύτερη φορά στην Τούμπα έπειτα από την απουσία 1,5 χρόνου και είναι απόλυτα «διψασμένος» για τη νίκη και μία θετική παρουσία.

Οι «ασπρόμαυροι», λοιπόν, καλούνται να διαχειριστούν όλη την πίεση με το ρόλο του φαβορί αλλά και την επιτακτική ανάγκη για την επικράτηση στην Τούμπα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εκφράζει την πλήρη στήριξη στους ποδοσφαιριστές του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ