ΑρχικήΠοδόσφαιροΤόμιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα!»

Τόμιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Τούμπα!»

Διθυραμβικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τούμπας από τους ανθρώπους της Ριέκα.

Για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι της Ριέκα έχρισαν τον ΠΑΟΚ φαβορί συνεχίζοντας το mind game ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

O Aντρίγια Βούκσεβιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ριέκα στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και στις δυσκολίες που θα συναντήσει αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα δεδομένα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Όλοι γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια κορυφαία ομάδα. Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Δικεφάλου εδώ στην έδρα τους και τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε».

Για το αν έχουν μιλήσει με κάποιους παίκτες που συνδέουν τις δύο ομάδες: «Εγώ είμαι νέος στην ομάδα. Δεν τους ήξερα και δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι».

Τόμιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί»

Για το αν μίλησε με κάποιον από τους παίκτες που συνδέσουν τον ΠΑΟΚ και την Ριέκα, όπως ο Τσόλακ ή ο Μίσιτς: «Έχουμε λάβει τις πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, όλα όσα θέλαμε να μάθουμε. Έχουμε ετοιμαστεί δεόντως και έχουμε πληροφορηθεί από τους πρώην παίκτες όπως και από τα ΜΜΕ. Γνωρίζουμε ότι πρέπει για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Για τα αν είναι μια κίνηση τακτικής από πλευράς δικής του οι δηλώσεις που χρίζουν φαβορί τον ΠΑΟΚ ή αν το πιστεύει: «Ο πρώτος λόγος είναι ότι είμαστε ρεαλιστές, είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Επίσης από την άλλη πλευρά, έχουμε και εμείς καλούς παίκτες, ήρθαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και το σχόλιο του για τον Λουτσέσκου: «Γενικά δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όλοι τους είναι πολύ δυνατοί. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή. Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και έναν προπονητή με τόσες παραστάσεις και επιτυχίες»

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Ριέκα και αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές: «Έχουμε κάποιες απουσίες εκτός προγράμματος. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα που ήταν πολύ απαιτητικός. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να συνεχίσουμε ότι προβλήματα να έχουμε. Είναι μεγάλες οι απώλειες για εμάς, αλλά έχουμε και άλλους παίκτες ποιοτικούς για να τους αντικαταστήσουν».

Για το αν έπαιξε εναντίον του ΠΑΟΚ όταν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ πριν από 24 χρόνια: «Όχι, δεν έτυχε να παίξω με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αγωνίστηκα στην ΑΕΚ το 1998».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ