ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι μας στην Τούμπα!»

«Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι μας στην Τούμπα!»

Όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής της Μποέμιανς για τη ρεβάνς της Τούμπας.

ΠΑΟΚ και Μποέμιανς ρίχνονται και πάλι στη «μάχη» για τη ρεβάνς της Τούμπας εντούτοις οι Ιρλανδοί αγωνίζονται για το πρωτάθλημα πριν ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης.

Ο αριστερός μπακ των Ιρλανδών, Τιρέκε Ουίλσον, μίλησε στο match preview τονίζοντας την ικανοποίηση που έλαβαν από τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού ενώ σημείωσε πως θα παραμείνουν προσηλωμένοι στη φιλοσοφία τους για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία την Τρίτη. Σεβαστήκαμε απόλυτα τον ΠΑΟΚ αλλά είχαμε το δικό μας σχέδιο και μείναμε σε αυτό. Είπαμε πριν το παιχνίδι ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση και αυτό κάναμε. Θα πάμε και στην Τούμπα για να παίξουμε, αλλά σίγουρα δεν θα παρασυρθούμε».

Για την πιθανότητα να προχωρήσει σε ροτέσιον στο παιχνίδι με την Γουότερφορντ ο προπονητής του, Κιθ Λονγκ: 

«Όποια ενδεκάδα κι αν επιλέξει ο Κιθ, έχουμε ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση που είναι αποφασισμένοι να βγουν στο γήπεδο και να δώσουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη. Αν ο Κιθ κάνει αλλαγές εναπόκειται στους ποδοσφαιριστές να αρπάξουν την ευκαιρία. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Γουότερφορντ έχει βελτιωθεί σε σχέση με την τελευταία συνάντηση μας».

Για την αναμέτρηση με την Γουότερφορντ τοποθετήθηκε στο match preview και ο προπονητής της αντιπάλου του Δικεφάλου, Κιθ Λονγκ, ζητώντας τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του: 

«Είπαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη ότι η προσοχή μας έπρεπε να στραφεί στη Γουότεφορντ. Τα παιδιά εμφανίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ γεμάτα αδρεναλίνη. Έμεινα ευχαριστημένος αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Μπορεί να ακούγομαι βαρετός, επειδή ο κόσμος ενθουσιάζεται με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά θέλουμε περισσότερα βράδια σαν αυτό της Τρίτης. Αυτό δεν θα συμβεί αν δεν φροντίσουμε να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για την Γουότερφορντ: 

«Η Γουότερφορντ έχει προσχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές τον τελευταίο μήνα και έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Θα έχουμε μια δύσκολη δοκιμασία και πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ