ΑρχικήΠοδόσφαιροΜουργκ: «Δεν παίξαμε σωστά, θα προκριθούμε στην Τούμπα!»

Μουργκ: «Δεν παίξαμε σωστά, θα προκριθούμε στην Τούμπα!»

Πίστη στις δυνατότητες του Δικεφάλου έδειξε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός.

Ο Τόμας Μουργκ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς της Τούμπας και θα προκριθεί στα playoffs της διοργάνωσης!

Μπορεί ο Δικέφαλος να μην άφησε θετικές εντυπώσεις στο Δουβλίνο, εντούτοις, έχει την ευκαιρία να αντιστρέψει το εις βάρος του σκορ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός σημείωσε:

«Πιστεύω ότι δεν παίξαμε το παιχνίδι μας. Στα πρώτα δέκα λεπτά είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και του αγώνα και είχαμε μια καλή ευκαιρία να σκοράρουμε πρώτοι. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, η Μποέμιαν έπαιξε το δικό της παιχνίδι, με περισσότερη δύναμη και δεν μπορούσαμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρουν δύο γκολ. Προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσαμε, τελικά καταφέραμε μόνο να μειώσουμε σε 2-1. Τώρα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα». 

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς της Τούμπας προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση, ο Αυστριακός υπογράμμισε πως: «Πρέπει να παίξουμε όπως στα πρώτα δέκα λεπτά του σημερινού (σ.σ. χθες, 3/8) παιχνιδιού. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι, να παίξουμε με ένταση και να τους πιέσουμε. Πιστεύω ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι στο δικό μας σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Κάνοντας μια σύγκριση των δύο ομάδων και θέτοντας τα δεδομένα της πρώτης «μονομαχίας» στο τραπέζι, ο Μουργκ τόνισε: «Έχουν πάνω από 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα τους και είναι σε καλή κατάσταση. Παίζουν κάθε τρεις ημέρες για το πρωτάθλημα τους και την Ευρώπη. Εμείς από την άλλη είμαστε στην αρχή αλλά όπως σας είπα, στα πρώτα δέκα λεπτά παίξαμε καλά και μετά ήταν δικό λάθος που χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τους αφήσαμε να παίξουν το δικό τους παιχνίδι. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε αυτό και θα πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο». 

Και αυτήν τη «μάχη» της πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ δεν θα τη δώσει μόνος του καθώς θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, με τους φίλους του Δικεφάλου να επιστρέφουν στην Τούμπα: «Είναι κάτι εκπληκτικό. Τόσο εγώ όσο και η υπόλοιπη ομάδα, ανυπομονούμε γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση στο δικό μας γήπεδο, ειδικά με τους οπαδούς στο πλευρό μας για πρώτη φορά». 

Όσο για το αν τους είπε κάτι ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του παιχνιδιού, αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Ότι δεν ήταν καλή η εμφάνιση μας αλλά ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό την επόμενη εβδομάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ