ΑρχικήΔιεθνήΟ Λάμπερτ για τους φίλους της Μποέμιαν

Ο Λάμπερτ για τους φίλους της Μποέμιαν

Φοβερά πράγματα στον σύλλογο πριν το παιχνίδι

Χίλιοι φίλοι της ομάδας, υπήρχαν στις εξέδρες πριν 7 χρόνια, και μονάχα στα σπουδαία ματς, ο αριθμός όλο και μεγάλωνε.

Η ιστοσελίδα ”The Irish Sun”, με βάση την γρήγορη εξαφάνιση των 8000 εισιτηρίων του ΠΑΟΚ, επιθυμεί να μάθει, πως η Μπόεμιαν έχει περισσότερους οπαδούς σε λίγα έτη, με τον Λάμπερτ να εξηγεί.

Οι δηλώσεις του επικεφαλή της ομάδας:

“Σκεφτήκαμε το εξής: Πως μπορείς να δημιουργήσεις κοινό, χωρίς να υπάρχει ρεαλιστική προοπτική να κερδίσεις τίτλους; Φαινόταν οξύμωρο. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να έχουμε νέα μέλη και τώρα έχουμε 1200, ενώ τη δεκαετία του ΄50 και πριν λίγα χρόνια, τα μέλη ήταν πάντα 400 με 500.

Πλέον είμαστε σε πολύ καλό σημείο και είμαστε απογοητευμένοι που το Dalymount (σ.σ. η φυσική έδρα της Μποέμιαν) είναι τόσο μικρό. Πριν τον κορωνοϊό, όλα τα παιχνίδια ήταν σολντ άουτ. Δεν μπορούσες να βρεις εισιτήρια για τους αγώνες, δεν μπορούσαν καν τα 250 παιδιά των ακαδημιών μας να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Νομίζω πως άνετα μπορούμε να έχουμε πλέον 4000-4500 κόσμο στα παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για αναδιαμόρφωση του Dalymount” τόνισε ο Λάμπερτ, τονίζοντας στη συνέχεια το πόσο κομβικός για την ανάπτυξη του συλλόγου είναι ο προπονητής, Κιθ Λονγκ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της Μποέμιαν από το 2014.

Η μέχρι τώρα πορεία μας στην Ευρώπη είναι φανταστική, αλλά γνωρίζω ανθρώπους που την Τρίτη θα φέρουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους σε παιχνίδι των Μποέμιαν και θα αγοράσουν μία φανέλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γνωρίζοντας την ίδια στιγμή πως το πρωτάθλημά μας δεν θα γίνει ποτέ ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ