ΑρχικήΠοδόσφαιροΟι Άγγλοι για τον Μπάμπα

Οι Άγγλοι για τον Μπάμπα

Θέμα στην Αγγλία το ενδεχόμενο παραμονής του ή όχι στην Τσέλσι

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ, και αγωνιζόμενος στο φιλικό κόντρα στη Μπόρνμουθ έβγαλε μια πολύ ωραία ασίστ με την ομάδα του να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 1-1.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, οι Άγγλοι έθεσαν πάλι επί τάπητος το θέμα της παραμονής του στους μπλε, με τους ίδιους να αναρωτιούνται αν θα καταφέρει με τις εμφανίσεις του να πείσει τον προπονητή των Λονδρέζων.

Η ιστοσελίδα “goal.com” δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με το πως διαδραματίζεται η προετοιμασία της ομάδας, και όσον αφορά τον πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζει πως υπάρχουν αρκετά σύννεφα στο θέμα της παραμονής του, λόγω πολλών ποδοσφαιριστών στη συγκεκριμένη θέση.

Εντός των επόμενων ημερών, οι Τσίλγουελ, Παλμιέρι και Αλόνσο θα ενταχθούν στην αποστολή λόγω ειδικής άδειας μετά τη συμμετοχή τους στο EURO. Ο Τσίλγουελ όπως όλα δείχνουν δε θα παραχωρηθεί, ενώ όσον αφορά τον Παλμιέρι, δεν αποκλείεται να αποχαιρετίσει τον σύλλογο. Τέλος για τον Αλόνσο, το συμβόλαιό του λήγει σε δύο χρόνια και λογικά θα φτάσει μέχρι το τέλος του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ