ΑρχικήΠοδόσφαιροΚαι άλλοι μνηστήρες για τον Τζιοβίνκο

Και άλλοι μνηστήρες για τον Τζιοβίνκο

Δεν είναι μόνος ο ΠΑΟΚ για τον έμπειρο παίκτη

Δε θα τελειώσει γρήγορα όπως φαίνεται η υπόθεση για τον Τζιοβίνκο. Βέβαια, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Αλ Χιλάλ εκπνέει σε λίγους μήνες, αν και και ο ίδιος είπε πως επιθυμεί νέες προκλήσεις, οφείλει να βρεθεί η χρυσή τομή.

Εκτός από το συμβόλαιο του Ιταλού που τελειώνει στο τέλος του έτους, φαίνεται πως προσέλκυσε και νέους μνηστήρες. Ο λόγος για τις ιταλικές ομάδες καθώς με τα λεγόμενων της γειτονικής χώρας, η Βενέτσια που φέτος θα παίζει στα μεγάλα σαλόνια, και η Σπαλ, κοιτάνε την περίπτωση του Ιταλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και αν παίξει σε κάποια ιταλική ομάδα, ίσως να φορέσει και το εθνόσημο. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα και η Σπέτσια τον θέλει αν και η Βενέτσια είναι ένα βήμα πιο μπροστά καθώς ο κόουτς της ομάδας, Χαβιέρ Ζανέτι μίλησε με τον Τζιοβίνκο δυο βδομάδες νωρίτερα λέγοντας για τον επαναπατρισμό του.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ, έχει ένα ισχυρό χαρτί στον άσο του. Ο Λουτσέσκου είχε καλή επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή στην Αλ Χιλάλ με τον 52χρονο τεχνικό να τον θέλει στην Θεσσαλονίκη. Πολύ καλές ήταν οι εμφανίσεις του αθλητή αυτού με τον Ρουμάνο προπονητή να επιθυμεί άλλη μια συνεργασία, αυτή την φορά στην Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ