ΑρχικήΜπάσκετΓκρίφιν: «Όλα αυτά που με έκαναν να επιστρέψω!»

Γκρίφιν: «Όλα αυτά που με έκαναν να επιστρέψω!»

Όσα δήλωσε ο Αμερικάνος περιφερειακός μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ του Λυκογιάννη.

Είναι κάτι μοναδικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αυτό που συνέβη αυτό το καλοκαίρι. Τρεις Αμερικανοί παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, θα συνεχίσουν για 2η συνεχόμενη σεζόν στο PAOK Sports Arena και ο Malcolm Griffin ήταν ο τελευταίος που έβαλε την υπογραφή του και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Malcolm Griffin το σκέφτηκε μερικές ημέρες, αλλά τελικά δεν ήταν δύσκολη η απόφασή που πήρε. Και υπήρχαν πολλοί λόγοι για να πει το ναι, όπως εξηγεί στο www.paokbc.gr από την άλλη άκρη του Ατλαντικού με έναν απολαυστικό μονόλογο…

«Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ…

Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω για τη σεζόν 2021-22. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση για μένα.

Η ομάδα είναι στο Basketball Champions League κι αυτό είναι αποτέλεσμα της επιτυχίας που είχαμε την προηγούμενη σεζόν και κάτι που θα μετρήσει την νέα χρονιά. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ ανήκει σε αυτή την διοργάνωση.

Αρκετοί από τους συμπαίκτες μου επιστρέφουν και αυτοί στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι επιτέλους θα επιστρέψουν στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν κατά 75% ο λόγος που είχα αποφασίσει πέρσι να έρθω στην ομάδα.

Και παρά το γεγονός ότι λόγω του COVID-19 ο κόσμος δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο, αισθάνθηκα πολύ έντονα την αγάπη τους. Και την αισθάνομαι και τώρα.

Υπάρχουν τόσοι λόγοι για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι θα είναι η τέταρτη σεζόν που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Λυκογιάννη. Νομίζω ότι είχαμε επιτυχία μέχρι τώρα. Μου αρέσει το στυλ που θέλει να παίζει, αλλά και η προσωπικότητά του. Έχουμε το ίδιος πάθος. Ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι, τον γνωρίζω κι εγώ επίσης πολύ καλά. Έχουμε μία δυνατή σχέση.

Όλα αυτά τα πράγματα με έκαναν να επιστρέψω.

Σας αγαπώ και ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό. Ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά θα ξέρετε ότι έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε. Θέλω να είστε μαζί μας και στα καλά και στα άσχημα. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι να το χαρούμε και να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ