ΑρχικήΜπάσκετΕθνική: Εκτός Προολυμπιακού ο Σπανούλης

Εθνική: Εκτός Προολυμπιακού ο Σπανούλης

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί στα παρκέ του Καναδά, για το Προολυμπιακό τουρνουά η Εθνική, καθώς ο έμπειρος γκαρντ τέθηκε νοκ άουτ.

Οι φόβοι για την κατάστασή του επιβεβαιώθηκαν κατά την προπόνηση της Τρίτης (22/06), καθώς ο Σπανούλης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΟΑΚΑ. Οι πόνοι στην γάμπα δεν είχαν υποχωρήσει και αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ρικ Πιτίνο να μην υπολογίζει στην παρουσία του στα παρκέ της Βικτόρια.

Έτσι ο αρχηγός του Ολυμπιακού τίθεται νοκ άουτ για το τουρνουά της Βικτόρια. Αυτή είναι η τρίτη απουσία λόγω τραυματισμού, στο στρατόπεδο της «επίσημης αγαπημένης», μετά τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Εκτός Προολυμπιακού τουρνουά έχουν τεθεί και οι Γιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, λόγω των υποχρεώσεών τους με τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής, απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

Μετά και την απουσία του Σπανούλη, τον οποίο ήθελε διακαώς ο Πιτίνο στον Καναδά, ο Αμερικανός προπονητής θα ψάξει με λύσεις εκ των έσω να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε στην περιφέρεια, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει η Εθνική ομάδα για τον Καναδά.

πηγή: sdna

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ