ΑρχικήΠοδόσφαιροΚρμέντσικ: «Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να επιστρέψω στην Μπριζ!»

Κρμέντσικ: «Απόλαυσα το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να επιστρέψω στην Μπριζ!»

Αποκαλυπτικός ο Κρμέντσικ μιλώντας για τον τελικό, τους οπαδούς, τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.

Το εγκώμιο για τον ΠΑΟΚ και τους πιστούς οπαδούς του έπλεξε ο Μάικλ Κρμέντσικ σε ΜΜΕ της Τσεχίας ενόψει του Euro εκφράζοντας όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που αποκόμισε από την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο υψηλόσωμος επιθετικός τόνισε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπριζ αλλά και την σκέψη του να βρεθεί και πάλι στην πατρίδα του.

Αναλυτικότερα σημείωσε:

«Αλήθεια, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αυτό ήταν το πιο πολύτιμο τρόπαιο για εμένα. Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να γιορτάσουν, ήταν πολύ όμορφο. Οι άνθρωποι εκεί σέβονται πραγματικά τους ποδοσφαιριστές. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τους οπαδούς να με αγαπούν. Μαθαίνω ακόμα νέα για την ομάδα».

Για το βράδυ του τελικού: 

«Ώρες μετά το φινάλε του αγώνα, αργά το βράδυ, τηλεφώνησα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι τα παιδιά δεν κοιμούνται ακόμα. Ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι περίπου 100 άτομα ήταν έξω από το σπίτι με καπνογόνα και φώναζαν το όνομα μου. Τους έξι μήνες που έμεινα στη Θεσσαλονίκη απόλαυσα το ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον του:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψω στο Μπριζ. Όπως ίσως γνωρίζετε, η σύζυγος μου κι εγώ σκεφτόμαστε να επιστρέψουμε στην Τσεχία. Υπάρχουν επαφές με την Σλάβια και την Σπάρτα αλλά η Μπριζ δεν δέχθηκε κάποια πρόταση»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ