ΑρχικήΔιεθνήΆφησε ελπίδες η Εθνική Ελλάδας (vid)

Άφησε ελπίδες η Εθνική Ελλάδας (vid)

Χωρίς κίνητρο αλλά με ουσία η εμφάνιση της Ελλάδας στη χθεσινή αναμέτρηση

Ο χθεσινός φιλικός αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο του Βελγίου άφησε χαμόγελα και ελπίδες για το μέλλον. Μπορεί η ομάδας μας να μην είχε κάποιο σπουδαίο κίνητρο, πέρα από το να κοντράρει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά έδειξε μαχητικότητα ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη, καθώς το Βέλγιο θα πρωταγωνιστήσει στο επικείμενο Euro, έχοντας αδιαμφισβήτητη ποιότητα ως ομάδα. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα δυνατό κρας τεστ για τους παίκτες και τον  Φαν΄τ Σχιπ, προκειμένου να δει τις δυνατότητες της ομάδας.

Η Ελλάδα είχε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα να πετύχει ένα γκολ, ενώ στη συνέχεια του ημιχρόνου περιορίστηκε σε περισσότερο παθητικό ρόλο. Το γκολ για το Βέλγιο το πέτυχε ο Άζαρ, ενώ χάθηκαν καλές ευκαιρίες με Λουκάκου και Αζάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού έδωσαν φρεσκάδα στην Εθνική μας ομάδα, αν και το Βέλγιο πίεζε για ένα δεύτερο τέρμα με φάσεις χωρίς ουσία. Το γκολ για την Ελλάδα ήρθε στο 66ο λεπτό με τον Γιώργο Τζαβέλλα να παίρνει το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου που βρήκε στο δοκάρι.

Δείτε τα γκολ των 2 ομάδων:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ