ΑρχικήΠοδόσφαιροΑυτοί "παστέλωσαν" τα περισσότερα!

Αυτοί “παστέλωσαν” τα περισσότερα!

Η πεντάδα των φετινών σκόρερ του ΠΑΟΚ

Η χρονιά ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να έχει τερματίσει δεύτερος, να έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ επέστρεψε και στα ευρωπαϊκά σαλόνια αφού αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεχώρισε τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος έδειξε με το…καλημέρα τις ικανότητές του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα, αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, αφού σε όλες τις διοργανώσεις έστειλε συνολικά 16 φορές τη μπάλα στο πλεκτό.

Εκτός από τον Έλληνα εξτρέμ όμως, ξεχώρισε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος, έδειξε για μεγάλο χρονικό διάστημα την ποιότητά του, και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για λογαριασμό του τρίτου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του τη Μπενφίκα. Όσον αφορά τη σχετική λίστα των γκολ, υπολείπεται μόλις δύο του Χρήστου Τζόλη, αφού έχει πετύχει 14.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι με 11. Ο Πολωνός έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, και έχει καταφέρει να προσφέρει σημαντικά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μάικλ Κρμέντσικ και Στέφαν Σβαμπ με 9 γκολ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ