ΑρχικήΔιεθνήΛαπόρτα για Μέσι: «Δεν έχει τελειώσει το θέμα, αλλά πάει καλά»

Λαπόρτα για Μέσι: «Δεν έχει τελειώσει το θέμα, αλλά πάει καλά»

Για την παραμονή του Μέσι, τον Κούμαν αλλά και την ESL μίλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Λαπόρτα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα για το θέμα της παραμονής του Μέσι τόνισε: “Το θέμα του Μέσι πάει καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει. Ο Μέσι αγαπάει πολύ την Μπαρτσελόνα. Κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Σίγουρα μπορεί και αξίζει να πετύχει πολύ περισσότερα.

Νομίζω ότι εκτιμά την προσπάθεια και μου δείχνει ενθουσιασμένος με το πρότζεκτ που έχουμε στα χέρια μας. Δουλεύουμε με μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τα πάντα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για την ανανέωσή του”

Για τον προπονητής της Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο παραμονής την νέα χρονιά ανέφερε: “Κάνουμε την εκτίμηση της χρονιάς και θα μιλήσουμε ξανά την επόμενη εβδομάδα. Όλα συνεκτιμώνται, ο επαγγελματισμός, η συμπεριφορά, ο χαρακτήρας. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και νομίζω ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ο Κούμαν έχει το προφίλ, αλλά χρειαζόμαστε ένα διάστημα σκέψης για να ενοποιήσουμε τα κριτήρια” 

Ενώ για την European Super League τόνισε: “Ήταν σημαντικό για την Μπάρτσα να είναι εκεί, η Μπάρτσα δεν θα γυρίσει ποτέ την πλάτη σε κινήσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου, πολύ περισσότερο σε αυτές που μετέχουν οι μεγάλοι της Ευρώπης.

Αφού εξετάσαμε τα έγγραφα, συμπεράναμε ότι πρέπει να είμαστε εκεί, διατηρώντας όμως μία επιφύλαξη -και ήμασταν οι μόνοι που το κάναμε- να το θέσουμε στη συνέλευση. Αυτός ο σύλλογος ανήκει στα μέλη του. Η θέση μας είναι καθαρή. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά μας και κάνουμε το ποδόσφαιρο βιώσιμο. Αν οι μεγάλοι έχουν ζημίες, θα επηρεαστούν και οι μικρότεροι σύλλογοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ