ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΧάντμπολΓια την νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας

Για την νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας

Για την 13η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 15:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ. 

Ο Δικέφαλος, μετά την επική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου επί της Δράμας Bianco Monte και την διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων, επιστρέφει στον θεσμό του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο να τελειώσει την πρώτη φάση, αήττητος. 

Απέναντι του, ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τριάδα, η οποία θα τον οδηγήσει στα Play-Off της Handball Premier. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε του Φαίακα Κέρκυρας με 33-26. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, ο Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας πρέπει να παρουσιαστούμε 100% σοβαροί, ώστε να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση, τόσο για να νικήσουμε το παιχνίδι, όσο και ενόψει των παιχνιδιών που έρχονται σε Κύπελλο και Play-Off. Το διάστημα των δύο εβδομάδων που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας και βγάλαμε πολύ ενέργεια. Το ίδιο ευελπιστώ να γίνει και στον αγώνα κόντρα στον Φίλιππο».

https://youtu.be/8tYE7UUS–0

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ