Αρχική"Ασπρόμαυρο" κάλεσμα από τη Θύρα 4! (pic)

“Ασπρόμαυρο” κάλεσμα από τη Θύρα 4! (pic)

Συναίσθημα, συμμετοχή και “ασπρόμαυρη” πίστη από τους οργανωμένους φίλους του Δικεφάλου.

Το προπύργια του ΠΑΟΚ ήταν διαχρονικά οι σύνδεσμοι του καθώς τα οργανωμένα μέλη έχουν παραχωρήσει μαθήματα… κερκίδας σε όλα τα πέταλα που έχουν επισκεφθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο οι φίλοι του συλλόγου που ανήκουν στον ιστορικό σύνδεσμο καλούν τον κόσμο της ομάδας να συμμετάσχει ενεργά αναφέροντας:

Πολλά είναι τα πράγματα που κατά τη διάρκεια του βίου ενός ανθρώπου μπορεί να τον κάνουν να νιώθει ευτυχισμένος και πλήρης. Βρισκόμενοι στη ΘΥΡΑ 4 από μικρά παιδιά δηλώνουμε με πλήρη επίγνωση και ειλικρίνεια πως οι ιδιότητες του οπαδού του Π.Α.Ο.Κ και του συνδεσμίτη είναι συνυφασμένες με τη ζωή μας και μας γεμίζουν υπερηφάνεια.

Γι αυτόν το λόγο, παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο που δέχονται κατά περιόδους οι σύνδεσμοι και οι οργανωμένοι οπαδοί παραμένουμε στις επάλξεις, πιστοί στις αρχές του οπαδισμού όπως μας τον δίδαξαν αυτοί που τον έφεραν στη χώρα και έχουμε τώρα την τιμή να κινούμαστε κάτω από το ίδιο χαμηλό ταβάνι που κάποτε δρούσαν αυτοί. Στόχος μας είναι η φλόγα να περνάει στις νέες γενιές και το αστέρι της 4 να συντροφεύει το Δικέφαλο Αετό στην πορεία του προς την αιωνιότητα.

Σε αυτά τα πλαίσια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα μέλη και οι φίλοι του συνδέσμου να στηρίξουν έμπρακτα το σύνδεσμο και να προμηθευτούν τις κάρτες μελών για το 2021 (ετήσια συνδρομή 25 ευρώ).

Η συνδρομή στο σύνδεσμο είναι πάνω από όλα θέμα αρχής, θέμα ιδεολογίας. Κίνητρο δεν είναι ούτε το αφισάκι που δίνεται δώρο στα νέα μέλη και στις ανανεώσεις συνδρομών, ούτε οι εκπτώσεις σε είδη της μπουτίκ, ούτε καν η προτεραιότητα σε εκδρομές και εισιτήρια. Οι δυνατοί και ανεξάρτητοι σύνδεσμοι είναι αναπόσπαστο μέρος του συλλόγου, η ίδια του η ψυχή. Στηρίζοντας τη ΘΥΡΑ 4 δίνουμε δύναμη στον ίδιο τον Π.Α.Ο.Κ.

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

ΘΥΡΑ 4 – ΡΕΥΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

16,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,322ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
61ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
78ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ