ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΝέος χορηγός η εταιρία Condito

Νέος χορηγός η εταιρία Condito

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του “Δικεφάλου”

Τη συνεργασία του με την εταιρία Condito ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του “Δικεφάλου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρία Condito, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα του τμήματος ως Επίσημος Υποστηρικτής.

Condito Foods

Η Condito προέκυψε το 2001 από τη συγχώνευση των εταιριών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Η ξεχωριστή πορεία των δύο επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ενώ το επιστέγασμα της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ τους υπήρξε η συνένωση των δυνάμεών τους το 1999. Το brand name Condito, που αρχικά ανήκε στην οικογένεια Παπαδόπουλου και σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων», διατηρήθηκε και δόθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Δέκα χρόνια αργότερα, η Condito εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της Ξηροί Καρποί Μακεδονίας (με ετήσια παραγωγή 1.000 τόνων ξηρών καρπών) κάνοντας ένα βήμα σε ένα νέο πεδίο δραστηριότητας. Την περίοδο αυτή ενεργοποιείται και η δεύτερη γενιά των δύο οικογενειών, η οποία, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή πριν τη συγχώνευση, αναλαμβάνει τα ηνία ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιχείρησης. Οι Κωνσταντίνος και Μαρία Μωραΐτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μεγαλωμένοι με το επιχειρείν στο αίμα τους, επενδύουν στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα δίνοντας ώθηση στη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων.

Το 2011, η Condito δημιούργησε τη Gristiren που δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών αναπληρωμάτων τυριού, ακολουθώντας την τάση στην παγκόσμια αγορά. Η Gristiren είναι μια αμιγώς (97%) εξαγωγική εταιρία με ετήσια παραγωγή 5.500 τόνων.

Η Condito αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών (18.000 τόνοι ετησίως) και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα) σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ