ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη"

“Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη”

Τι είπε ο Μάικλ Κρμέντσικ για το παιχνίδι της Εθνικής Τσεχίας κόντρα στο Βέλγιο

Ο Μάικλ Κρμέντσικ παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και μίλησε για το χθεσινό 1-1 της Εθνικής Τσεχίας κόντρα στο Βέλγιο, μια αναμέτρηση στην οποία αγωνίστηκε ως βασικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ότι έπρεπε να πάρουμε την νίκη. Ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είναι κρίμα που δεν υπήρχαν οπαδοί λόγω της πανδημίας. Νομίζω ότι όλοι όσοι παίξαμε, τα δώσαμε όλα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε το πνεύμα που πρέπει για τέτοια ματς και τους δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Πιέσαμε, παίξαμε μέχρι το τέλος για την νίκη και δεν έχουμε να…ντρεπόμαστε για τίποτα».

Για το ότι επέστρεψε στην Εθνική:

«Μου άρεσε πολύ είμαι εδώ και κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Μετά από πολύ καιρό έχω μια ευκαιρία και χαίρομαι που μπορώ να είμαι εδώ”.

Για τα επόμενα παιχνίδια μετά το χθεσινό αποτέλεσμα:

«Νομίζω ότι θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση μας αυτό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση. Έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ομάδα εδώ. Πρέπει να πω ότι μετά από πολύ καιρό έχουμε ένα τόσο καλό γκρουπ. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα άλλα ματς με τον ίδιο πνεύμα».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ