ΑρχικήΠοδόσφαιροΜπιζέρα: "Ο Πάμπλο ξεκίνησε από το μηδέν, προσπαθεί ήδη να σχεδιάσει την...

Μπιζέρα: “Ο Πάμπλο ξεκίνησε από το μηδέν, προσπαθεί ήδη να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά!”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Τζόε Μπιζέρα για τον… αδερφικό του φίλο, Πάμπλο Γκαρσία!

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζόε Μπιζέρα που πέρασε για.., λίγο, αλλά κατάφερε να δεθεί πολύ με την πόλη και το κλαμπ, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, Πάμπλο Γκαρσία και τις επαφές που έχουν, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις σκέψεις του “Κανάριο” σε πολλά θέματα γύρω από την ομάδα…

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο νυν ατζέντης στο “Μetropolis 95,5”:

«Ζούμε και εμείς τις μέρες της πανδημίας, όπως όλος ο κόσμος, είναι δύσκολη περίοδος», είπε αρχικά για την υγειονομική κρίση και συνέχισε, λέγοντας:

“Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ και ανθρώπους που θυμάμαι. Με τον Γκαρσία μας συνδέει φιλία όχι μόνο από τον ΠΑΟΚ αλλά και από την εθνική Ουρουγουάης. Ο γιος μου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι Έλληνας! Τώρα είναι 11 ετών. Όταν τελειώσει η πανδημία θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει την χώρα που γεννήθηκε».

Για το τι κάνει αυτός τώρα και το αν θα έφερνε παίκτη στον Δικέφαλο, τόνισε: «Τελείωσα σπουδές και δουλεύω ως ατζέντης. Δεν μπερδεύω την φιλία με την δουλειά. Αν είναι να φέρω κάποιον καλό παίκτη στον ΠΑΟΚ, θα τον φέρω. Πάντα είμαστε σε επαφή με τον Πάμπλο, αλλά δεν τα μπερδεύουμε, ούτε αυτός, ούτε εγώ, τη σχέση μας με την δουλειά. Αλλά αν υπάρχει ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει θα τον έφερνα στον ΠΑΟΚ

Για τις συνομιλίες του με τον Γκαρσία για τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Μου έχει πει ότι κοιτάζει την επόμενη σεζόν κα προσπαθεί να την σχεδιάσει. Και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Πάντα κοιτούσε, ακόμη και στις μικρές ομάδες που ήταν, και την επόμενη χρονιά, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν. Τώρα βρίσκεται σε αυτή τη φάση και κοιτάζει, όπως είπα, και την ευρωπαϊκή διοργάνωση, όχι μόνο το Πρωτάθλημα.

Ο Πάμπλο ξεκίνησε από το μηδέν. Διαδέχθηκε τον Φερέιρα, ο οποίος δεν έφυγε ως επιτυχημένος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν όλα σε μία χρονιά. Σίγουρα θα ήταν καλό να αρχίσει με έναν τίτλο, όχι για τον τίτλο, αλλά γιατί είναι ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα που κυνηγάει τρόπαια. Αλλά έχει μάθει να ξεκινάει από το μηδέν».

Για την περίπτωση Ολίβα που κινήθηκε ο ΠΑΟΚ αλλά και τους λατινοαμερικάνους παίκτες γενικώς που τον ενδιαφέρουν, υπογράμμισε: «Γνωρίζω την περίπτωση Ολίβα. Είναι πολύ καλός παίκτης. Φαινόταν από εδώ, πριν πάει στην Κάλιαρι, η εξέλιξη που θα έχει. Πάντα στην Ελλάδα κοιτάζουν Λατινοαμερικάνους παίκτες αλλά και οι Ουρουγουανοί κοιτάζουν τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι ο Πάμπλο αλλά και γιατί έχουν περάσει τόσοι παίκτες από την Ουρουγουάη. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει σίγουρα τέτοιους παίκτες και ο Πάμπλο είναι ένα δυνατό χαρτί».

Για την πόλη και τους φίλους του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Τα συζητούσα πρόσφατα με τον Κοντρέρας. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Μία από τις πιο δυνατές αναμνήσεις ήταν όταν μετά την πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο μας περίμενε τόσος κόσμος. Στην Ελλάδα σε κάνουν νιώθεις ότι δεν θα ζήσεις πουθενά αλλού αυτό που ζεις εκεί. Είναι πολύ έντονα συναισθηματικά δεμένη η οικογένειά μου με την Ελλάδα. Θέλω να επιστρέψω και να πιω ένα… κρύο φραπεδάκι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ