ΑρχικήΠοδόσφαιροΞΕΣΠΑΣΜΑ Μητρούδη: "Τρυπημένος ο Άρης, κόλαση οι Μαρινάκης-Καρυπίδης!"

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μητρούδη: “Τρυπημένος ο Άρης, κόλαση οι Μαρινάκης-Καρυπίδης!”

“Βόμβες” από τον πρώην πρόεδρο του Άρη, Θεόφιλο Μητρούδη, με φαρμακερές ατάκες για την υπάρχουσα κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Άρη, λέγοντας αυτά που βλέπει…. όλη η Ελλάδα!

Καταιγιστικός και δίχως καμία περιστροφή ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ήταν ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για το ευρωπαϊκό κύπελλο του Άρη το 1993…

Ο τέως πρόεδρος των κιτρινόμαυρων, εξαπέλυσε “πυρ” κατά των Βαγγέλη Μαρινάκη , Θόδωρου Καρυπίδη και Χουλιάν Κουέστα, κάνοντας λόγο για “κόλαση” από τους τρεις προαναφερθέντες, αρνούμενος να σχολιάσει οτιδήποτε για την επέτειο του ευρωπαϊκού Κυπέλλου!

Πιο συγκεκριμένα, τα όσα σοκαριστικά είπε στην ΕΡΤ3, είναι τα εξής:

«Δεν θέλω να πω τέτοια πράγματα σήμερα λυπάμαι, γιατί δεν έχω χαρά, δεν μπορώ να χαρώ με το παρελθόν, όταν στο παρόν υπάρχουν φαντάσματα. Η κόλαση των ζωντανών δεν είναι κάτι που αφορά το μέλλον, αν υπάρχει μια κόλαση είναι η κόλαση που υπάρχει εδώ.

Θέλω να καταγγείλω αυτά που λέω και να σας πω ότι αυτή την κόλαση στον Άρη την ζούμε τώρα και θα σας πω τρία ονόματα, είναι ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα.

Εμένα με αφορά το σήμερα και το ότι η ομάδα μου είναι δυστυχώς τρυπημένη. Δεν με αφορά αν βγήκαμε δεύτεροι, ούτε με αφορά αν ο Ολυμπιακός θα δώσει παιχνίδια στον Άρη, σαν αντιστάθμισμα του τι έγινε με αυτό που συνέβη στο Κύπελλο.

Λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξαναέπαιξε. Εγώ νόμιζα ότι θα πάρει το εφάπαξ και θα έφευγε, το ότι ο Μάντζιος τον έβαλε και έπαιξε σημαίνει ότι είναι και αυτός στο κόλπο.

Θα ήθελα να προκαλέσω στο κεφάλαιο «βόμβα» να το διαβάσει ο κύριος Μαρινάκης».

Δείτε τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες του κ. Μητρούδη ΕΔΩ, μετά το 22ο λεπτό…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ