ΑρχικήΑπόψειςΖητείται... αντίδραση!

Ζητείται… αντίδραση!

Οφείλουν να ξυπνήσουν ΑΠΑΝΤΕΣ στον οργανισμό του ΠΑΟΚ για να μην έχουμε… καταστροφικό τέλος στη σεζόν. Γράφει ο Στέργιος Γκέκας.

Ο ΠΑΟΚ έχασε άλλο ένα ντέρμπι, εμφανίζοντας τις ίδιες παθογένειες-ανίατες ασθένειες κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ως το 60′, πέρασε… δύο φορές το κέντρο.

Η ομάδα του Γκαρσία έδειξε θετικά σημάδια για 40′, αλλά δεχόμενη γκολ στην πρώτη τελική του τριφυλλιού…. κατέρρευσε!

Ως εκ τούτου, το βασικό ζητούμενο στο Δικέφαλο είναι η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Να βγάλουν οι παίκτες ποδοσφαιρικό εγωισμό. Να γίνουν πιο αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση.

Τούτη την ώρα, ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος αλλά μοιάζει να είναι σε φάση… αποσύνθεσης κι αυτό “τρομάζει”.

Υπάρχουν άλλα 12 παιχνίδια για πλέι οφ και κύπελλο, κι οφείλουν ΑΠΑΝΤΕΣ στον ασπρόμαυρο οργανισμό να επιδείξουν την δέουσα συμπεριφορά. Μέσα κι έξω από το γήπεδο.

H αδυναμία του ΠΑΟΚ στα μεγάλα παιχνίδια καταγράφηκε από νωρίς από αυτή τη γωνία του διαδικτύου, όταν κάποιοι ισχυρίζονταν ότι… βιαζόμαστε. Δυστυχώς, αν δεν αντιδράσει η ομάδα, δεν θα βγει ΟΥΤΕ στο Conference…

Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται… ταρακούνημα, κι ο μόνος που μπορεί να ταράξει τα νερά, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο οποίος ΟΦΕΙΛΕΙ να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ. Κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει επίδραση στην ομάδα όσο αυτός…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ