ΑρχικήΠοδόσφαιροΚερμανίδης στο PAOKnews: "Πολύ ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό, στόχος το κύπελλο για...

Κερμανίδης στο PAOKnews: “Πολύ ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό, στόχος το κύπελλο για να… απαλύνει τον πόνο!”

Ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στο PAOKnews και στον Στέργιο Γκέκα με αφορμή το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, και αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από τα παιχνίδια με τους πράσινους, τα στοιχεία και τους παίκτες που θα κρίνουν το ντέρμπι, κάνοντας ειδική μνεία στον Χρήστο Τζόλη, την κατάληξη της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που θα… ομορφύνει με την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ δεν απέφυγε να τοποθετηθεί και για τους Ιβάν Σαββίδη και Πάμπλο Γκαρσία…

Ένας παίκτης που έχει γράψει ανεξίτηλα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας, τιμώντας τα ασπρόμαυρα για οκτώ ολόκληρα χρόνια, ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε αποκλειστικά στο PAOKnews για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, το σημερινό ντέρμπι στην Λεωφόρο, την (ιδανική) κατάληξη της σεζόν αλλά και τους Ιβάν Σαββίδη και Πάμπλο Γκαρσία!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο PAOKnews είναι τα παρακάτω:

Τι αναμνήσεις έχετε από τα ντέρμπι στην Λεωφόρο;

“Οι αναμνήσεις είναι πάρα πολλές, πάντα μου άρεσε να παίζω στην Λεωφόρο γιατί είναι μια πολύ δυνατή έδρα και σου δίνει κίνητρο να τα δώσεις όλα. Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός πάντα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, ιδίως στην έδρα του. Προσωπικώς, έχω πολύ καλή παράδοση παράδοση στην Λεωφόρο, καθώς σε 8 παιχνίδια, είχα μόνο μια ήττα!”

Που πιστεύετε θα κριθεί το παιχνίδι;

“Πιστεύω θα κριθεί ξεκάθαρα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και την απόδοσή τους. Είμαστε πολύ καλύτεροι, πολύ ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό και νομίζω σε καλύτερη κατάσταση. Ακόμη και από άποψη μπάτζετ, είμαστε πολύ ανώτεροι. Ο ΠΑΟΚ έχει το υλικό και επιβάλλεται να κερδίσει. Σήμερα πρέπει να έχουν σοβαρό κίνητρο οι παίκτες, για να μπουν με ψυχολογία στα πλέι οφ”.

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με το διπλό;

“Να γίνει πιο επιθετικός και αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του. Και φυσικά, να προσέξει την άμυνα του…”

Ποιος παίκτης μπορεί να κάνει την διαφορά;

“Κατά τη γνώμη μου, ο Τζόλης είναι μεγάλη υπόθεση. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε στο επιθετικό κομμάτι. Πιστεύω πως είναι βαρόμετρο στη συνολική απόδοση της ομάδας”.

Ποια είναι η εκτίμηση σας για την κατάληξη της φετινής σεζόν;

” Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Έγιναν πολλά λάθη από την αρχή της σεζόν, ο σχεδιασμός δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Παρόλα αυτά, το κύπελλο μπορεί να…. απαλύνει τον πόνο μας. Νομίζω σε αυτό πρέπει να στοχεύσει η ομάδα. Από ‘κει και πέρα, στα πλέι οφ πρέπει να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Δεν το συζητάω…”

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να επανέλθει ξανά στην κορυφή;

“Καταρχάς, πρέπει ο μεγαλομέτοχος να είναι εδώ στην Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντικό να είναι εδώ. Πιστεύω θα μετρήσει πολύ να τον δουν οι παίκτες, να έχουν μια πιο στενή επαφή. Από ‘κει και έπειτα, να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμός το καλοκαίρι και οι επιτυχίες θα έρθουν ξανά!”

Πιστεύετε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Πάμπλο Γκαρσία;

“Αναμφίβολα! Πιστεύω πως πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία, να ξεκινήσει τη σεζόν, να οργανώσει την ομάδα με δικό του πλάνο για να αξιολογηθεί με δικαιοσύνη. Τον πιστεύω…”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ