Δύο ποδοσφαιριστές που έλειψαν από τη χθεσινή αναμέτρηση στην Τρίπολη.
Σημαντικές επιστροφές θα υπάρξουν στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν καθώς ο Δικέφαλος μετά τη ρεβάνς κόντρα στη Λαμία αντιμετωπίζει τους Άρη και Παναθηναϊκό.
Ο λόγος για τους Ίνγκασον και Σβαμπ, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο παιχνίδι της Τρίπολης και, πλέον, βρίσκονται στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο πρώτος απουσίασε για δύο διαδοχικές αναμετρήσεις αφού συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Αυστριακό μόνο από το χθεσινό έχοντας δεχθεί 4.
Έτσι, αμφότεροι θα επιστρέψουν στο Φθιώτιδα εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με σκοπό να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.