ΑρχικήΜπάσκετBasket League: Κυριακάτικο πρόγραμμα... φωτιά

Basket League: Κυριακάτικο πρόγραμμα… φωτιά

Τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (28/2) η δράση στην 15η αγωνιστική της Basket League.

Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής, αφού σε αντίθεση με το Σάββατο δεν υπάρχουν αναβολές και έτσι η 15η αγωνιστική αναμένεται να κλείσει προσωρινά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός – Άρης λόγω ονομάτων, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης και τους φιλοξενούμενους στην τελευταία θέση.

Ωστόσο, η αναμέτρηση έχασε μέρος από το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς το «τριφύλλι» έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται σ’ αυτό το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια. Ωστόσο, μπορεί να δούμε για πρώτη φορά με τα πράσινα τους Τι Τζέι Μπρέι και Λευτέρη Μαντζούκα.

Ο Όντεντ Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Νεμάνια Νέντοβιτς. Από την άλλη πλευρά, θα λείψουν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.                                                                                                                           

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της ημέρας και οι οποίες διεξάγονται αμφότερες στις 17:00, ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Ιωνικό και η Λάρισα τον ΠΑΟΚ.

Στο «Ιβανώφειο» ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που ο νικητής του θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Την πρώτη του εμφάνιση με τον «Γηραιό» αναμένεται να κάνει και ο Τζος Χάγκινς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σκάιλερ Μπόουλιν.

Στη Λάρισα θα δούμε θεωρητικά το πιο αμφίρροπο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διάφορους λόγους. Οι μεν για να κάνουν βήμα παραμονής και οι δε να ανέβουν κι άλλο στην κατάταξη με φόντο τα πλέι οφ. Ντεμπούτο με τους Θεσσαλούς για τον ΝτέΒον Ουάσιγκτον.

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα:

17:00  Λάρισα – ΠΑΟΚ

17:00  Ηρακλής – Ιωνικός

20:00  Παναθηναϊκός – Άρης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ