Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο
Ένα βήμα πριν τη μετακόμισή του στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.
Οι διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, καθώς πριν λίγες μέρες εγκρίθηκε και το «Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο» το οποίο διαβεβαιώνει ότι οι εγκαταστάσεις θα πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφών των FIFA και UEFA.
Ένα ακόμη μεγάλο βήμα είναι η μετακόμιση της ομάδας για ένα διάστημα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Η πλευρά του Δικεφάλου είχε τονίσει ότι θα αναλάβει την ανακαίνιση σε απαραίτητα σημεία του γηπέδου, με την προϋπόθεση όμως να συμπεριληφθεί στο μίσθωμα της συμφωνίας για την παραχώρηση του σταδίου, κάτι που μέχρι πρότινος δεν είχε εξασφαλισθεί και νομοθετικά.
Κάτι τέτοιο προβλέπεται στο σχέδιο νόμου για τον Αθλητισμό που τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα την μετακόμισή του στο Καυταντζόγλειο (πιθανότατα από τη νέα σεζόν).