ΑρχικήΠοδόσφαιροΠέρασε ένας χρόνος από τις... αλητείες της ΕΕΑ- κράτους!

Πέρασε ένας χρόνος από τις… αλητείες της ΕΕΑ- κράτους!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο καθώς ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη σημερινή μέρα- σταθμό τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Ήταν 27 Ιανουαρίου του 2020 όταν ο Δικέφαλος του βορρά αντιμετώπιζε το Βόλο στην Τούμπα και με τη νίκη που σημείωσε “σκαρφάλωσε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν τότε, όμως, που μία χούφτα εντεταλμένων ανθρώπων αποφάσισαν πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πανηγυρίσει δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και μέσω καταγγελιών- παρωδία από την ομάδα του Ολυμπιακού καταδίκασαν τους Θεσσαλονικείς.

Η ιστορία είναι γνωστή. Η ΕΕΑ έκρινε πως υπάρχει πολυιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης με αποτέλεσμα να επιβάλλει στους “ασπρόμαυρους” την ποινή του υποβιβασμού, θέλοντας υπογείως να βλάψουν το σύλλογο που βρισκόταν στην κορυφή της Superleague.

Το εγχείρημα πέτυχε, καθώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να δικαιώθηκε από το CAS (αναμένεται η οριστικοποίηση από την ΕΠΟ), ωστόσο, το πρωτάθλημα πήγε στον Πειραιά όπως είχε κανονισθεί από τους κρατικούς λειτουργούς λίγους μήνες νωρίτερα.

Ο κουμπάρος του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σήκωσε την κούπα στον Πειραιά αφού τον Ιανουάριο του 2020 οι υπάλληλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη απεφάνθησαν για τη μοίρα του Δικεφάλου.

Και επειδή στην ιστορία δεν υπάρχουν… συμπτώσεις, ο Δικέφαλος του βορρά αντιμετωπίζει την ημέρα της παρωδίας της Ελληνικής “δικαιοσύνης” την ομάδα που έχει κατακρεουργήσει το δύσμοιρο αθλητισμό της χώρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ