ΑρχικήΠοδόσφαιροΟ κόσμος στήριξε τον Ουάρντα!

Ο κόσμος στήριξε τον Ουάρντα!

Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε Protergia Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος για την 17η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21 μέσα από τη δική σας ψήφο.

Αν και το ξεκίνημα ήταν κακό, ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, ανέτρεψε το σκορ κι επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της ομάδας της Μαγνησίας με 3-1.

Εκ των πρωταγωνιστών ήταν ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος πήρε φανέλα βασικού από το τεχνικό επιτελείο κι ως επιτελικός μέσος και ήταν θετικός σε όλο παιχνίδι. Σωστός τακτικά, προώθησε το παιχνίδι της ομάδας, απείλησε την αντίπαλη άμυνα, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ με κορυφαία του στιγμή το εντυπωσιακό γυριστό στο δεύτερο μέρος που έφυγε δίπλα από την εστία του Κλέιμαν.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans’ Man of the Match o Ουάρντα συγκέντρωσε το 43,47% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι και μέσα σε μισή ώρα πρόλαβε να απειλήσει αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα κι εν τέλει να πετύχει και το γκολ που σφράγισε τη νίκη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον που ήταν συνεπής αμυντικά, ενώ βρήκε και δίχτυα με εντυπωσιακή κεφαλιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ