Το “φλερτ” του Ροντρίγκο Ρέι με την ομάδα της Αργεντινής συνεχίζεται
Ο Ροντρίγκο Ρέι θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία.
Είναι γνωστό ότι η Γοδόι Κρουζ επιθυμεί την επιστροφή του Ρέι στην ομάδα που αγωνίστηκε για τρία χρόνια, και έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Ρέι θα μετακομήσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Γοδόι, το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο, προκειμένου η ομάδα από τη Μεντόζα να μην χρειαστεί να πληρώσει τον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “losandes” αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Ο Ρέι έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και το να πληρωθούν τα χρήματα που ζητούν οι Έλληνες δεν είναι μέσα στα… σχέδια της Γοδόι. Έτσι θα πρέπει να περιμένουν είτε ο γκολκίπερ να διακόψει το συμβόλαιό του και να αποκτηθεί ως ελεύθερος τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται η δέσμευση”.