ΑρχικήΡετρόΗ ημέρα που κέρδισε... Όσκαρ πρώτου «ανδρικού» ρόλου

Η ημέρα που κέρδισε… Όσκαρ πρώτου «ανδρικού» ρόλου

Το ημερολόγιο «σημάδευε» την 25η Φλεβάρη του 2018. Τότε, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην βροχερή Θεσσαλονίκη, θέλοντας την νίκη στην πορεία προς το πρωτάθλημα που έκανε εκείνη την σεζόν.

Η Τούμπα, είχε γεμίσει από νωρίς, περιμένοντας καρτερικά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Αμ δε. Ο Ολυμπιακός είχε καταστρώσει πλάνο… διαφυγής και το ακολούθησε κατά γράμμα, φέροντας εις πέρας την αποστολή, να παλέψουν με νύχια και με δόντια προκειμένου να μην διεξαχθεί το παιχνίδι.

Οι προκλήσεις άρχισαν απ’ όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν «χορτάρι» για την καθιερωμένη βόλτα. Στόχος, ήταν να εξαγριωθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να τιναχθεί το ματς στον αέρα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, πλην αυτών που φορούσαν ερυθρόλευκα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κατά την διάρκεια της εξόδου των δύο ομάδων, ο ουρανός της Τούμπας γέμισε από χιλιάδες χαρτάκια, δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα.

Ένα ρολό χαρτιού, έμελλε να βρει στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος επιβεβαίωσε το όνομά του. Έπεσε κάτω, έφυγε με πόνους στο κεφάλι, αποχώρησε από την Τούμπα με σχίσιμο στο χείλος και εν τέλει κατέληξε με ένα κολάρο περασμένο στον λαιμό του.

Το ματς ακυρώθηκε. Εμείς, καθίσαμε 2 ώρες κάτω από την βροχή περιμένοντας μήπως και ξεκινήσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε κανέναν. Δεν σεβάστηκε ποτέ.

Αύριο, το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους είναι σημαντικό για την βαθμολογία αλλά και την ψυχολογία της ομάδας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν, καθώς με γνώμονα αυτό, πορευόμαστε στο μέλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ