ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Μου έμαθε πολλά ο Γκαρσία"

“Μου έμαθε πολλά ο Γκαρσία”

Τι είπε ο Αρτέμ Κόζακ για τον “Δικέφαλο” και τον Πάμπλο Γκαρσία

Ο Αρτέμ Κόζακ πριν από μερικά χρόνια φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” ως ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο από την Ουκρανία, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να εδραιωθεί στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα ο 22χρονος είναι παίκτης της Τσερνομόρετς και σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον “Δικέφαλο” και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στην Ελλάδα, είδα πολλές διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ουκρανικού πρωταθλήματος. Ήταν πραγματικά μία ωραία εμπειρία. Ήταν ένα καλό στάδιο για την καριέρα μου και είμαι ευγνώμων για αυτό τόνισε ο Κόζακ, που ερωτηθείς για τους λόγους που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κοιτάξτε, συνήθως όλα εξαρτώνται από μένα. Εκείνο τον καιρό όμως που πήγα στην Ελλάδα, δεν είχα κανέναν, δεν είχα βοήθεια και δεν ήξερα την γλώσσα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με υποστήριξαν πολύ, αλλά για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή σαν και εμένα τα πράγματα ήταν δύσκολα.

Ήταν επίσης πολύ δύσκολο να ανταγωνιστώ μεγάλους ποδοσφαιριστές όπως ο Μαουρίσιο που έπαιζε στη Ζενίτ, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί που έπαιζε στη Νάπολι. Πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, με μεγάλη εμπειρία. Έτσι, προφανώς ήταν δύσκολο για εμένα να τους ανταγωνιστώ σε μία τόσο μικρή ηλικία. Ωστόσο, κατέκτησα το πρωτάθλημα.

Έχω πολλούς φίλους στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μου στην Κ21 τότε, τώρα ηγείται της πρώτης ομάδας. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για αυτό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ένας ξεχωριστός ποδοσφαιριστής με υψηλή ποιότητα, έχει αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μου έμαθε πολλά, με βοήθησε, μοιράστηκε μαζί μου τις εμπειρίες του. Του είμαι ευγνώμων γι΄ αυτό».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ