ΑρχικήΠοδόσφαιροΑποθέωσε ΠΑΟΚ και Γκαρσία ο προπονητής της Γρανάδα

Αποθέωσε ΠΑΟΚ και Γκαρσία ο προπονητής της Γρανάδα

Ο τεχνικός της Γρανάδα, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, θέλουμε να συνδυάσουμε την παρουσία ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι πρότινος αρκετό χρόνο συμμετοχής γιατί τους αξίζει να απολαύσουν το Europa League. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου, είναι ένα ιστορικό γεγονός για εμάς».

Μάλιστα, απένειμε τα εύσημα στον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση του στο Los Carmenes, το τελευταίο παιχνίδι του Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι του Δικεφάλου ενώ στάθηκε με κολακευτικά λόγια και στον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο γνωρίζει καλά από την Ισπανία.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός αντίπαλος, νικητής τίτλων στην Ελλάδα και πριν από ένα μήνα, δώσαμε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες -μέχρι πρότινος- απέναντί του. Γνωρίζω από την Ισπανία τον Πάμπλο Γκαρσία, ξέρει καλά το κλαμπ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο και φυσικά θέλω να του ευχηθώ τα καλύτερα αλλά από την… Παρασκευή και έπειτα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ