ΑρχικήΠοδόσφαιροΑνέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Κλάτενμπεργκ-διαιτητών για το γκολ του ΠΑΟΚ

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Κλάτενμπεργκ-διαιτητών για το γκολ του ΠΑΟΚ

Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας ακούγοντας το βράδυ της Τρίτης (24/11) τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να λέει πως κακώς μέτρησε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ, για υποτιθέμενο επιθετικό φάουλ του Τσόλακ.

Τα… όργανα βεβαίως είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, από τη σύσκεψη του Κλάτενμπεργκ με τους ρέφερι τη Δευτέρα. Από αυτή την αγωνιστική άλλωστε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής καθιέρωσε τηλεδιάσκεψη με τους πρώτους διαιτητές και τους πρώτες διαιτητές VAR των αγώνων, για να αναλύσουν τις επίμαχες φάσεις του Σαββατοκύριακου.

Εκεί οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ανέβηκαν οι τόνοι, με τους διαιτητές να είναι τρελαμένοι με όσα άκουσαν από τον Κλάτενμπεργκ και μάλιστα όχι μόνο για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ τους ρώτησε αν θεωρούν πως υπάρχει φάουλ πριν το νικητήριο γκολ του Δικεφάλου και όλοι όσοι ρωτήθηκαν απάντησαν απολύτως φυσιολογικά πως δεν υπήρξε τίποτα το επιλήψιμο. Ένας μάλιστα έκανε λόγο και για θέατρο.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης (VAR ο Σκουλάς) και απευθύνθηκε στον Κλάτενμπεργκ, λέγοντας του: «Εσύ δεν μας έλεγες πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης με Λισγάρα και Χασάν»; Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής απάντησε ότι ήταν διαφορετική εκείνη φάση, ο διάλογος συνεχίστηκε με ένταση και τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι να είναι αυτός που αντέδρασε περισσότερο από κάθε άλλον, μέχρι να ακουστεί το «boolshit!» του Κλάτενμπεργκ, επιμένοντας ότι πρόκειται για επιθετικό φάουλ!

Στις τάξεις των διαιτητών υπάρχει έντονος αναβρασμός αλλά και εκνευρισμός τις τελευταίες ώρες, αδυνατώντας να πιστέψουν πως είναι υποχρεωμένοι σε ανάλογες περιπτώσεις να ακυρώνουν τα γκολ και να δίνουν επιθετικά φάουλ. Όπως έλεγαν κάποιοι μάλιστα, «ο Κλάτενμπεργκ κάποια στιγμή θα φύγει κι εμείς θα μείνουμε πίσω στιγματισμένοι για χρόνια».

Πάντως το ματς της Τούμπας δεν ήταν το μοναδικό που προκάλεσε αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες στους ρέφερι. Το ίδιο συνέβη και με το πέναλτι του Ντέλετιτς στο Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, ανακαλύπτοντας κι εκεί φάουλ. Οχι μόνο αυτό, αλλά ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε ότι ο Τσαγκαράκης δεν έπρεπε καν να κληθεί από τον Παπαπέτρου που ήταν στο VAR.

Πηγή: sdna.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ