-1.7 C
Thessaloniki
Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, 05:06
Αρχική Μπάσκετ ΚΑΕ και Auteco συνεχίζουν μαζί

ΚΑΕ και Auteco συνεχίζουν μαζί

Ανανεωμένη συμφωνία για τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την ανανέωση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν ΠΑΟΚ και Auteco μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενω παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να διεκδικήσουν προνομιακές τιμές από την χορηγό εταιρία του “Δικεφάλου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Auteco συνεχίζουν μαζί

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασία της με την εταιρία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ «AUTECO», η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ».

Η «AUTECO» στα πλαίσια της συνεργασίας της με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, προνομιακές τιμές στον έλεγχο ΚΤΕΟ και στην έκδοση κάρτας καυσαερίων.

Για την λήψη της προσφοράς είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το προφίλ της Auteco

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ και η εταιρία ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2006 προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά τη νέα πρόταση στα ΚΤΕΟ με υπερσύγχρονους σταθμούς και απαράμιλλη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς. Η ιδέα αναπτύχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Καθημερινοί χρήστες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, προβληματίστηκαν για την ανθρώπινη ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και για την προστασία των καταναλωτών σε σχέση με την τεχνική κατάσταση των οχημάτων τους. Έτσι αποφασίστηκε η δημιουργία δικτύου σταθμών ΚΤΕΟ, που με σεβασμό στη σχέση Άνθρωπος – Περιβάλλον – Ασφάλεια εισήγαγε νέα δεδομένα στο θεσμό.

Η Auteco προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, οικονομίας και πρωτοπορίας.

Όραμα

Το όραμα της Auteco είναι να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον οχήματα ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον. Ασφαλή ώστε να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα στους Ελληνικούς δρόμους και φιλικά προς το περιβάλλον, με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων (μονοξείδιο του άνθρακα (CO), υδρογονάνθρακες (HC) και αιθάλη, παράγοντες βλαβεροί για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον).

Σκοπός

Η Auteco θέλει να προσφέρει στον οδηγό και τους συνεπιβάτες τις κατευθυντήριες γραμμές για σωστή, ασφαλή, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση. Παράλληλα επιδιώκει την δημιουργία, ίδρυση και λειτουργία μεγάλων και πρότυπων σταθμών ΚΤΕΟ που θα διέπονται από το όραμα και την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας.

Στόχος της Αuteco είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά, καθώς και η διάδοση της σπουδαιότητας του θεσμού του ΚΤΕΟ, τεκμηριώνοντας και επικοινωνώντας τα πραγματικά οφέλη του σωστού ελέγχου, μετατρέποντας τον αναγκαστικό έλεγχο ΚΤΕΟ σε μία χρήσιμη και ουσιαστική διαδικασία.

Γιατί Auteco

Όλα τα ΙΚΤΕΟ του δικτύου Αuteco αδειοδοτούνται από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και πιστοποιούνται κατά ISO 9001:2015

Η Auteco πραγματοποιεί αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας και διαθέτει:

  • Πρότυπα ΙΚΤΕΟ που λειτουργούν καθημερινά και το Σάββατο.
  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 γραμμών ελέγχου σε πολύ κεντρικά σημεία.
  • Πιστοποιημένο, έμπειρο και συνεχώς εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, διακριβωμένο και πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα.
  • Άνετους και φιλόξενους χώρους αναμονής.
  • Τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης και ραντεβού.
  • Δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού online από το website www.auteco.gr.

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  • Υπηρεσία ΚΤΕΟ Delivery.
  • Διεκπεραιώσεις αυτοκινητιστικών υποθέσεων.
  • Auteco Insurance.

Και τώρα με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ δώρο σετ υαλοκαθαριστήρων για τα επιβατικά και φορτηγά και αφρό βουλκανισμού για τα μοτό! (1)

Τηλ. Επικοινωνίας:    10.20.30 ή 2117300060

Website:                            www.auteco.gr

Email:                     [email protected]

Facebook:               AutecoKTEO

Instagram:               autecokteo

(1) Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

16,603ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,339ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
48ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
41ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ