ΑρχικήΜπάσκετΑνοίγει η ΑΜΚ για τους φιλάθλους

Ανοίγει η ΑΜΚ για τους φιλάθλους

Το κάλεσμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο του Δικεφάλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έκτακτη ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την «αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών». Στη ΓΣ συμμετείχε το 76,20% των μετόχων της εταιρίας.

Η ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε ομόφωνα και εξουσιοδότησε το ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ανοίξει η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) με έκδοση νέων μετοχών με δημόσια προσφορά. Η συγκεκριμένη ΑΜΚ θα απευθυνθεί στον κόσμο και θα έχει σαν στόχο την ευρεία συμμετοχή όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, ενημέρωσε το σώμα της ΓΣ για τους λόγους που οδηγούν στην αναγκαιότητα για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίο και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που τόσες μεγάλες στιγμές και τεράστιες Ευρωπαϊκές επιτυχίες μας έχει χαρίσει. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μπουν χρήματα στην ομάδα. Είτε με την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν ή του κόσμου, του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ. Για αυτό και θεωρήσαμε, όπως το έχουμε πει εδώ και καιρό, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι η μοναδική λύση. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες, υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων, υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει lockdown, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Και τον ΠΑΟΚ μας τον αγαπάμε πολύ για να τον αφήσουμε αβοήθητο. Και είμαστε πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να μετρηθούμε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ