ΑρχικήΔιάφοραΕκτός λίστας Golden boy τελικά o Τζόλης (pic)

Εκτός λίστας Golden boy τελικά o Τζόλης (pic)

Ανακοινώθηκε η επίσημη λίστα των 20 ποδοσφαιριστών με τον Τζόλη να βρίσκεται εκτός.

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί τελικά στην επίσημη λίστα των 20 ποδοσφαιριστών που δικεδικούν τον τίτλο “Golden boy”. Ο νεαρός επιθετικός θα συγκαταλεγόταν στους κορυφαίους αλλά τελικά οι ψήφοι δεν συμπληρώθηκαν.

Σε πρώτο στάδιο ανακοινώθηκαμ οι 100 υποψήφιοι για το βραβείο “Golden Boy”, για τον κορυφαίο παίκτη έως την ηλικία των 21 ετών, σε δεύτερο οι υποψήφιοι μειώθηκαν σε 40, μέχρι που ανακοινώθηκαν τελικά οι Top 20.

Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος φορ Τζόλης κατάφερε να φτάσει μέχρι και τους 40, ωστόσο δεν ανακοινώθηκε το όνομά του στους Top 20.

Φυσικά από τη λίστα δε λείπουν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, όπως  Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από την Γιουβέντους, ο οποίος κοστολογείται με 40 εκατ. ευρώ,οι Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ ο οποίος είναι κλεισμένος με 117 εκατ. ευρώ, Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν με 60 εκατ. ευρώ, Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ με 72 εκατ. ευρώ, Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα με 50 εκατ. ευρώ και άλλοι πολλοί ίδιου επιπέδου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ