ΑρχικήΜπάσκετ"Το τμήμα μπάσκετ μας έχει ανάγκη"

“Το τμήμα μπάσκετ μας έχει ανάγκη”

Ανακοίνωση για το τμήμα μπάσκετ εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι των “ασπρόμαυρων” αναφέροντας πως ο σύλλογος έχει ανάγκη στήριξης από τους οπαδούς.

Αναλυτικά:

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μας έχει ανάγκη και καλούμαστε για μια ακόμα φορά να δείξουμε την έμπρακτη στήριξη μας.
Οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Α.Σ ΠΑΟΚ καλούμε όλη την ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε για να μείνει όρθιο το τμήμα που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει πολλούς τίτλους και μεγάλες στιγμές.

Το Σάββατο και την Κυριακή 17 & 18 Οκτωβρίου, από τις 10:00 ως τις 18:00, θα λειτουργήσει το κεντρικό εκδοτήριο στο γήπεδο της Τούμπας με σκοπό τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι η διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερων εισιτηρίων διαρκείας ώστε να βοηθήσουμε το τμήμα να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν πως όταν η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ενωμένη και συσπειρωμένη μπορεί να καταφέρει πολλά και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξουμε όλοι μαζί για μια ακόμα φορά.

-Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.paokbc.gr/el/eisitiria/diarkeias
-Ενημερώνουμε όλους τους Συνδέσμους ότι θα είναι δυνατή και η μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ