ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Θα μας εξηγήσει κάποιος τον μεταγραφικό σχεδιασμό;»

«Θα μας εξηγήσει κάποιος τον μεταγραφικό σχεδιασμό;»

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, ασκώντας κριτική για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και τον χειρισμό στο θέμα Βιεϊρίνια

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ:

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ, σεβόμενος τα χιλιόμετρα του, σε κάθε γήπεδο που έπαιξε η ομάδα, σε κάθε λαρύγγι που άφησε στα πέταλα και με την υπομονή να λιγοστεύει, θεώρησε ότι πρέπει να τοποθετηθει δημόσια για όλα τα στραβά και τα περίεργα που μας συμβαίνουν το τελευταίο καιρό… «Κύριοι» της ΠΑΕ θα βγει κάποιος επιτέλους να εξηγήσει στο λαό του ΠΑΟΚ το σχεδιασμό της ομάδας; Τις μεταγραφές με μελλοντική προοπτική..; Το Financial Fair Play ..; Τα πήγαινε-έλα του Ματος..;; Τα σε θέλω δεν σε θέλω του Μαουρισιο ; Τα πας-δεν πας στη Αραβια Μπισεσβαρ … ;Εσείς πληρώνεστε αδρά για τις «υπηρεσίες» σας, εμείς όμως δεν κοιμόμαστε τα βραδια.. Το «δεν μπορώ» και η παραίτηση είναι μαγκιά και σας καλούμε να το σκεφτείτε πριν σας «παραιτήσει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ ..  

Όσον αφορά τον αρχηγό Αντρε Βιερινια.. ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ και όλο το οπαδικό κίνημα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ανα το κόσμο, ΠΟΤΕ δεν έβαλε οποιοδήποτε πρόσωπο πάνω από το έμβλημα του δικεφάλου αετού, αλλά παίκτες όπως ο Παμπλο και ο αρχηγός έγιναν ΠΑΟΚ και ένιωσαν ΠΑΟΚ όσο ελάχιστοι και απαιτουμε μια μάγκικη αντιμετώπιση και ντόμπρα αλήθεια ! Μαθαίνουμε αυτές τις μέρες και μετά από πολλές αναβολές θα βγει ο νέος τεχνικός διευθυντής να μιλήσει για το σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος ! Τι θα λεγατε κ.Γκαγκατση κ.Καρυπιδη και κ.Κυριακο να κάτσετε και εσεις εκεί δίπλα του και να μας πείτε δυο πραγματάκια για το που πάει η ομάδα …;; ΙΒΑΝ..!! Σε 5 χρόνια η ομάδα κατέκτησε ότι δεν είχε κατακτήσει σε 50 και είμαστε ευγνώμονες! Στις 4 γραμμές όμως .!! Ο λαός ήταν πάντα πρωταθλητής και θα συνεχίσει να είναι!! Επειδη ΠΑΟΚ δεν μας έκαναν τα κύπελλα και τα πρωταθληματα και επειδη ΠΑΟΚ δεν είναι δυο ώρες μια Κυριακή στο γήπεδο βγες και πάρε δημόσια θέση και κάνε αυτά που πρέπει να κανεις! Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου εσένα έχει μπροστά, εσένα εμπιστεύεται και εσυ του έχεις δώσει την υπόσχεση σου».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ