ΑρχικήΠοδόσφαιροΈχασε...μόνος του!

Έχασε…μόνος του!

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ με 1-2, με τον “Δικέφαλο” να δέχεται το 0-1 από αυτογκόλ του Μιχαηλίδη και να συνεχίζει πλέον στους ομίλους του UEFA Europa League.

Στο πρώτο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ από δεξιά με τον Ζίβκοβιτς στην εκτέλεση ωστόσο ο Σαφόνοφ απομάκρυνε με γροθιές. Στο 5′ ο Βιλένα σέντραρε από αριστερά, ο Ζίβκοβιτς όμως μπλόκαρε τη μπάλα χωρίς πρόβλημα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο “Δικέφαλος” είχε την κατοχή, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς όμως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 10′ ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ, ο Σαφόνοφ παραχώρησε κόρνερ από αριστερά. Ο Πέλκας εκτέλεσε, ο Βαρέλα έκανε την κεφαλιά αλλά η άμυνα της Κράσνονταρ απομάκρυνε.

Στο 15′ ο Κάιο έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ζίβκοβιτς μπλόκαρε. Ένα λεπτό αργότερα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σούταρε από αριστερά εντός περιοχής, με τον Σαφόνοφ να παραχωρεί κόρνερ και αυτή να είναι η πρώτη πολύ καλή στιγμή του ΠΑΟΚ. Στο 18′ ο Ελ Καντουρί σούταρε με τον Σαφόνοφ να μαζεύει το συρτό σουτ του Μαροκινού.

Στο 21′ ο ΠΑΟΚ βγήκε ωραία στην επίθεση, με τον Τζόλη να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή από αριστερά, ο Ραμίρες μπερδεύτηκε στην προσπάθειά του να διώξει, ωστόσο δεν υπήρχε κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει. Στο 24′ ο Ίνγκασον αντίκρισε κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ στον Καμπελά.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ από αριστερά με τον Πέλκα να εκτελεί αλλά ο Σαφόνοφ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 30′ η Κράσνονταρ επιχείρησε να απειλήσει με τον Βιλένα ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 33′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με σουτ του Καμπελά, αλλά ο Ζίβκοβιτς απομάκρυνε τη μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σβαμπ κέρδισε φάουλ από τον Βιλένα ο οποίος αντίκρισε κίτρινη κάρτα. Στο 34′ ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, με τον Κάιο να διώχνει το γέμισμα του Πέλκα, ο ΠΑΟΚ επέμενε ο Κρέσπο έκανε την κεφαλιά αλλά ο Σαφόνοβ μπλόκαρε.

Λίο αργότερα ο Κάιο έκανε σκληρό φάουλ στον Ελ Καντουρί και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στη συνέχεια κόρνερ ωστόσο δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Στο 37′ ο Πέλκας αντίκρισε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Κλάεσον ο οποίος πήγε να γίνει επικίνδυνος. Ο Ούτκιν εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Στο 43′ ο Ραμίρες σέντραρε από αριστερά, ο Γιαννούλης όμως παραχώρησε πλάγιο. Στο 45′ ο ΠΑΟΚ επιχείρησε και πάλι να σκοράρει, με τον Κρέσπο να βρίσκει ωραία τον Ελ Καντουρί, ο Μαροκινός σούταρε και ο Σαφόνοφ μπλόκαρε. Αυτή ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες. Στο 47′ ο Ζίβκοβιτς σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 52′ η Κράσνονταρ κέρδισε κόρνερ από δεξιά μετά από προσπάθεια του Γιαννούλη να απομακρύνει τη μπάλα, με τους Ρώσους να κερδίζουν άλλο ένα κόρνερ με τον Ίνγκασον να απομακρύνει, τον Ραμίρες να σουτάρει αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

Στο 54′ ο ΠΑΟΚ έχασε άλλη μια καλή στιγμή. Ο Γιαννούλης σέντραρε χαμηλά από αριστερά, και ο Πέλκας δεν πρόλαβε για εκατοστά να τη στείλει στα δίχτυα με τον Σαφόνοφ να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 56′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ μετά από σουτ του Ζίβκοβιτς το οποίο κόντραρε στον Κάιο. Ο ΠΑΟΚ έχασε καλή στιγμή με τη μπάλα να περνά άουτ μετά την προσπάθεια του Βαρέλα.

Στο 57′ ο “Δικέφαλος” κέρδισε άλλο ένα κόρνερ από δεξιά μετά από γύρισμα του Τζόλη, με τον ΠΑΟΚ όμως να μη μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Σ’ εκείνο το σημείο, ο Ούτκιν πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Σμόλινκοφ να παίρνει τη θέση του, ενώ για τον ΠΑΟΚ ο Βαγκέ πέρασε στη θέση του Κρέσπο, και ο Τσόλακ στη θέση του Πέλκα.

Στο 62′ ο Ζίβκοβιτς σέντραρε από δεξιά, ο Τσόλακ προσπάθησε να κάνει το ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός αφού δε βρήκε καλά τη μπάλα η οποία πέρασε άουτ. Στα επόμενα 8′ καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει. Στο 72′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε άλλο ένα κόρνερ από αριστερά μετά από χαμηλή σέντρα του Γιαννούλη και παρέμβαση του Πετρόφ.

Στο 73′ η Κράσνονταρ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Μιχαηλίδη. Ο Σμόλνικοφ σέντραρε χαμηλά από δεξιά, ο Έλληνας αμυντικός προσπάθησε να διώξει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 75′ ο Μπεργκ σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Βαρέλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Σβιντέρσκι να παίρνει τη θέση του. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ομάρ Ελ Καντουρί μετά από εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ.

Ένα λεπτό αργότερα, η Κράσνονταρ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τον Βιλένα να σουτάρει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καμπελά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2. Στο 79′ ο Τσόλακ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 81′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε κόρνερ από δεξιά με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να γίνει απειλητικός, ο Σβιντέρσκι σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 83′ η Κράσνονταρ κέρδισε κόρνερ από δεξιά, ενώ πριν την εκτέλεση ο Καμπόλοφ πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Γκαζίνσκι.

Στο 85′ ο Ουαγκέ σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Από εκεί κι έπειτα, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός μέχρι τη συμπλήρωση των 90′. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα κόρνερ το οποίο όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.

Αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ