ΑρχικήΠοδόσφαιροΣτην πόρτα του... δανεισμού ο Τσαούσης!

Στην πόρτα του… δανεισμού ο Τσαούσης!

Μακριά από την Τούμπα θα πραγματοποιήσει τη φετινή του χρονιά ο Έλληνας αμυντικός.

Ο Μάριος Τσαούσης ήταν ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στη φετινή προετοιμασία του Δικεφάλου καθώς ο Άμπελ Φερέιρα έδειξε να εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες.

Μάλιστα, ο νεαρός αμυντικός συμμετείχε στα φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της προετοιμασίας αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, η παρουσία του στο φετινό σχήμα της ομάδας έμοιαζε πλεονάζουσα και αποφασίστηκε από κοινού να παραχωρηθεί δανεικός στο σύλλογος της Σπάρτακ Τρνάβα ώστε να λάβει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που ο Έλληνας αμυντικός θα δοθεί δανεικός έπειτα από το περσινό του πέρασμα από την ομάδα του Βόλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,565ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,474ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ