ΑρχικήΠοδόσφαιροΒόκολος: «Πιο επιθετικός από ποτέ ο ΠΑΟΚ»

Βόκολος: «Πιο επιθετικός από ποτέ ο ΠΑΟΚ»

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας 

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (“Metropolis 95.5 “) φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας και το σύστημα με τα τρία στόπερ που έχει επιλέξει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεσίκτας: «Έκανε πολύ κάλο παιχνίδι για τη δεδομένη χρονική στιγμή και όλα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό. Έκανε μια πολύ σημαντική νίκη για την ευρωπαϊκή του πορεία».

Για το σύστημα που παίζει ο ΠΑΟΚ με τα τρία στόπερ: «Θεωρώ ότι από τη στιγμή που το έχει επιλέξει ο προπονητής και ξέρει το ρόστερ, ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή και που σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ήρθε το αποτέλεσμα. Ένα σύστημα πάντα έχει σχέση και με τα χαρακτηριστικά των παικτών του ρόστερ. Ο προπονητής θα έχει και plan b με άλλα συστήματα. Αυτά επιλέγονται και σε σχέση με τον αντίπαλο. Επειδή η Μπεσίκτας έχασε ευκαιρίες δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε αμυντικά με τα τρία στόπερ, ήταν πιο επιθετικός από ποτέ. Έπαιξε έξυπνα, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνος με τα κλεψίματα στο τρανζίσιον. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μόνο τα γκολ αλλά και πολλές φάσεις».

Για το ποιον αντίπαλο θα επέλεγε για τον ΠΑΟΚ: «Θα έλεγα τη Γάνδη, χωρίς να σημαίνει πως είναι αμελητέα ποσότητα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα παρ’ ότι δεν έχουν έρθει ακόμα τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Δίνει βάση και στις ακαδημίες του. Υπάρχουν Έλληνες παίκτες που αν δουλευτούν μπορούν να κάνουν πολυ καλά πράγματα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ