ΑρχικήΔιάφοραΑνανεωμένο PAOK TV!

Ανανεωμένο PAOK TV!

Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ ανανεώνεται μετά από συμφωνία συνεργασίας που θα κλείσει της επόμενες μέρες με την Samsung. Με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης της εφαρμογής στο store της.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ερώτηση ήταν επίμονη και μόνιμη σε κάθε άρθρο σχετικό με το PAOK TV. «Τι θα κάνετε μ’ εμάς που έχουμε Samsung;». H απάντηση είναι application για Samsung Smart TVs. Κι εσείς θα μας βοηθήσετε ενεργά.

Τo PAOK TV ολοκληρώνει τη συμφωνία με την Samsung τις επόμενες μέρες και ενεργοποιεί τη διαδικασία αδειοδότησης της εφαρμογής στο store της Samsung. Εδώ είναι που μπαίνετε εσείς στην υπόθεση. Θέλετε – ως κάτοχος Samsung Smart TV – να γίνετε beta testers και να έχετε πρώτοι πρόσβαση στο app ως αντάλλαγμα για την πολύτιμη βοήθειά σας στο τεχνικό κομμάτι; Ρητορικό το ερώτημα.

Δημιουργήσαμε, λοιπόν, 50 θέσεις για beta testers. Τι πρέπει να κάνετε; Να μας στείλετε email στο tv@paokfc.gr με το μοντέλο της Samsung Smart TV σας και το λειτουργικό της σύστημα κι εμείς θα σας κατευθύνουμε γύρω από το τι χρειάζεται να κάνετε.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ