ΑρχικήΑπόψειςΗ μαγκιά με Φερέιρα και η επιβεβλημένη στήριξη

Η μαγκιά με Φερέιρα και η επιβεβλημένη στήριξη

Ένας κύκλος κλείνει, ένας καινούργιος ανοίγει. Έτσι είναι η ζωή, σε όλους τους τομείς της. Άλλες φορές, ένας κύκλος μπορεί να κρατήσει δέκα χρόνια, άλλες φορές κρατάει έναν χρόνο. Αυτό είναι ρευστό. Το μόνο βέβαιο, είναι πως πάντα ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Του Τηλέμαχου Περτσινίδη

Ίσως, η σεζόν που πέρασε ήταν η δυσκολότερη επί εποχή Σαββίδη. Ουσιαστικά, η ομάδα δεν συνήλθε ποτέ από το hangover του 2019 και το μυαλό της έμεινε στο πρωτάθλημα. Πάτησε παύση και δεν συνέχισε ποτέ.

Όλα πήγανε στραβά, από το πιο ασήμαντο ως και το πιο σημαντικό. Δεν δούλεψε τίποτα σύμφωνα με το σχέδιο, εάν φυσικά υπήρχε σχέδιο.

Παρόλα αυτά, οι σύλλογοι δεν θα πρέπει να μένουν στο παρελθόν. Ουδέποτε. Όπως την περασμένη σεζόν, δεν έπρεπε να κολλήσει το μυαλό στην σεζόν του πρωταθλήματος, έτσι και στην ερχόμενη, δεν θα πρέπει να θυμούνται την τραγική, περσινή.

«Δεν κρατάμε τίποτα», όπως είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός. Το ξεχνάμε, πάμε παρακάτω, μαθαίνοντας από τα λάθη.

Και με βάση τις μέχρι τώρα κινήσεις, ενόψει της νέας σεζόν, ο ΠΑΟΚ δείχνει να μαθαίνει. Η καταρχήν μαγκιά της ΠΑΕ να κρατήσει στον πάγκο τον Αμπέλ Φερέιρα, θα έρθει να επιβεβαιώσει πλήρως τον παραπάνω ισχυρισμό μου, εάν τον στηρίξει στην ουσία με σημαντικές προσθήκες, χτίζοντας την ομάδα με γνώμονα τα δικά του «θέλω».

Το παρελθόν έδειξε, πως πάντα το μάρμαρο στον ΠΑΟΚ, το «πλήρωνε» ο προπονητής. Πολλές φορές δίκαια, αλλά άλλες τόσες άδικα. Ήταν πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος.

Φυσικά, μπορεί εν τέλει ο Φερέιρα ακόμη και με δική του ομάδα, να μην καταφέρει να επιτύχει. Συμβαίνουν αυτά, παντού. Αλλά αυτό, δεν θα αναιρέσει την «μαγκιά» του ΠΑΟΚ. Να κλείσει τα αυτιά της στις φωνές του κόσμου, που ζητούσε το «κεφάλι» του Αμπέλ, φωνές που πλήθαιναν ολοένα και περισσότερο, με την συστηματική πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ.

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε. Ο Ιβάν, εμπιστεύτηκε τον Φερέιρα για να χτίσει τον νέο ΠΑΟΚ, να ηγηθεί του νέου κύκλου, να δημιουργήσει ένα δυνατό project με ξεκάθαρο πλέον στόχο και σκοπό.

Ο κόσμος, οφείλει να στηρίξει με την σειρά του την απόφαση του προέδρου, είτε συμπαθεί τον Φερέιρα, είτε όχι. Αυτό που νοιάζει όλους μας, είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά, είτε θα είναι υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, είτε του Φερέιρα, είτε του Αναστασιάδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ