ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΑνανέωσε στον ΠΑΟΚ η Κλέπκου

Ανανέωσε στον ΠΑΟΚ η Κλέπκου

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Μαρία Κλέπκου που ανανέωσε το συμβόλαιό της τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόκειται για άλλη μια ανανέωση αθλήτριας, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει να διατηρήσει τον κορμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρία Κλέπκου, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» για τρίτη συνεχή αγωνιστική σεζόν.

Η 20χρονη Μαρία Κλέπκου έκανε το ντεμπούτο της με τον ΠΑΟΚ στην Pre League, αποτέλεσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Volley League, ενώ την ίδια χρονιά στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος με τις Νεάνιδες του Δικεφάλου.Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Την δεύτερη σεζόν της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου αγωνίστηκε στην Volley League Γυναικών, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Μαρία Κλέπκου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση και, προσωπικά, τον κύριο Αμοιρίδη που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά. Μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, που πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι η χρονιά να ολοκληρωθεί χωρίς τραυματισμούς και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή, όπως του αξίζει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ