ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOK«Όχι χάρτινα στον ΠΑΟΚ!»

«Όχι χάρτινα στον ΠΑΟΚ!»

Η θέση του Δικεφάλου αναφορικά με την έκβαση των φετινών πρωταθλημάτων είναι πάγια ανεξάρτητα από τη θέση που καταλάμβανε πριν τη διακοπή τους. Μάλιστα, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γυναικείο ποδόσφαιρο ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη, εντούτοις η “ασπρόμαυρη” πλευρά μέσω του Μάκη Γκαγκάτση ψήφισε υπέρ της “παύλας” για τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα, ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, τόνισε πως στον ΠΑΟΚ κανένας χάρτινος τίτλος δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Όλο το κλαμπ του ΠΑΟΚ θέλει τα Πρωταθλήματα να τα παίρνει στο χορτάρι. Η γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου έχει πάρει 20 τρόπαια και κανείς δεν τα αμφισβήτησε. Με πρωτεργάτη τον Ερασιτέχνη και τον Θανάση Κατσαρή η γυναικεία ομάδα πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς αγωνιζόμαστε για να παίρνουμε τίτλους στα γήπεδα. Δεν θέλουμε χάρτινα. Και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης κατέθεσε αίτημα να μπει παύλα φέτος, όμως το αίτημά του δεν πέρασε. Θέλουμε να σεβόμαστε τα κορίτσια μας».

Για την ψηφοφορία:

«Ο Άρης ψήφισε να πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Προβολή χρειάζεται το γυναικείο ποδόσφαιρο και το έχουμε ανάγκη. Θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη τόσο από τους θεσμούς όσο και από τα Μ.Μ.Ε. Ευχαριστώ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας πήγε στη Νέα Μεσημβρία για να προπονούμαστε. Σαν σύλλογος μας πονάει τον τίτλο που μας πήρε στα χαρτιά η ΑΕΚ πριν δυο χρόνια».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ