ΑρχικήΠοδόσφαιροH ώρα των αμυντικών μέσων!

H ώρα των αμυντικών μέσων!

Πάμπλο Γκαρσία, Χοσέ Κάνιας και Αλέξανδρος Τζιόλης διεκδικούν μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας.

Μετά τις ψηφοφορίες για τους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώνουν την αμυντική γραμμή της κορυφαίας ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για την περασμένη δεκαετία, σειρά έχουν οι κεντρικοί και συγκεκριμένα η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ψάχνει τον καλύτερο αμυντικό μέσο, με διεκδικητές της θέσης να είναι οι Πάμπλο Γκαρσία, Χοσέ Κάνιας και Αλέξανδρος Τζιόλης.

Αναλυτικά η αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Προχωράμε στην μεσαία γραμμή των Decade All Stars και πάμε να βρούμε τον κορυφαίο αμυντικό μέσο της δεκαετίας. Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr. 

Είναι μία θέση με ξεκάθαρο φαβορί, καθώς μέσα στους τρεις υποψηφίους βρίσκεται ο Πάμπλο Γκαρσία. Ένας μποέμ τύπος που έφτασε στη Θεσσαλονίκη έχοντας διαπρέψει στη La Liga και με πέρασμα από ομάδες όπως οι Ρεάλ και η Μίλαν. Στην κουβέντα μπαίνουν και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο χαμογελαστός Ισπανός που έδωσε τα πάντα για την ομάδα για μία τριετία και κατάφερε να πανηγυρίσει τέσσερις τίτλους κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έδωσε σιγουριά και λύσεις στον Δικέφαλο σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ ψαχνόταν αγωνιστικά.

Πάμπλο Γκαρσία

Ήταν αναμφισβήτητα ένα μεταγραφικό… μπαμ. Δεν είναι λίγο να φέρνεις στην Θεσσαλονίκη έναν παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το καλοκαίρι του 2008 το Αεροδρόμιο Μακεδονία πλημμύρισε με κόσμο. Έκτοτε τα πάντα ανήκουν στην ιστορία.
Ο Πάμπλο Γκαρσία έγινε ένα με τον ΠΑΟΚ, αγαπήθηκε όσο λίγοι, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο για μία πενταετία και έβαλε την σφραγίδα του στην ιστορία του Συλλόγου, τον οποίο υπηρετεί ακόμα ως προπονητής της Κ19.
153 αγώνες, έξι γκολ, 15 ασίστ και ατέλειωτο πάθος!

Χοσέ Κάνιας

Ήρθε το καλοκαίρι του 2016 με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο σε La Liga και Premier League. Ένας αθόρυβος εργάτης, με εξειδίκευση σε ό,τι δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Μέχρι όμως το καλοκαίρι του 2019, όμως, κατάφερε να κάνει τους πάντες να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η… βρώμικη δουλειά.
Ο Χοσέ Κάνιας έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές της ξέφρενης πορείας του Δικεφάλου τις προηγούμενες τρεις σεζόν. Ο Mr Good Crazy με την ένταση και το πάθος που είχε στο παιχνίδι μετατράπηκε σε έναν εξαιρετικό μέσο, ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του.
Έπαιξε σε 91 αγώνες και κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ, τα πρώτα του σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ήρθε στην ομάδα τον Ιούλιο του 2013 έχοντας ήδη πετύχει πολλά στην καριέρα του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ήταν και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Έμεινε στον ΠΑΟΚ για μία τετραετία, με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς κι έφτασε σε σημείο να φορά το περιβραχιόνιο της ομάδας.
Πάντα συνεπής, κομβικός σε όλες τις γραμμές, έπαιξε σε 111 παιχνίδια, πέτυχε τέσσερα γκολ ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

Ποιος από τους τρεις θεωρείτε πως είναι ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της δεκαετίας; Ψηφίστε μέσω paokfc.gr!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ