ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου"

“Παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου”

Μια άτυχη στιγμή είχε ο Εβγέν Χατσερίδης ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Ντινάμο Μπρεστ στη Λευκορωσία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Βίτεμπσκ.

Πιο συγκεκριμένα ο Χατσερίδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή μάλιστα να αναφέρει στο φύλλο αγώνος πως ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ αποπειράθηκε να τον χτυπήσει στα αποδυτήρια!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χατσερίδης:

“Παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου. Πάντως, είμαι έκπληκτος για το ότι στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως προσπάθησα να δώσω γροθιά στον διαιτητή μετά τον αγώνα, στη φυσούνα του γηπέδου. Έκανα ένα λάθος και χτύπησα τον αντίπαλό μου εκτός φάσης. Δεν θυμάμαι τη φάση καλά, αλλά τα σφυρίγματα στον αγώνα ήταν λίγο περίεργα για να πω την αλήθεια. Φυσικά, αυτό δημιούργησε συγκεκριμένα συναισθήματα σε μένα και στους συμπαίκτες μου.

Δεν είχα σκοπό να χρησιμοποιήσω βία εναντίον του αντιπάλου ποδοσφαιριστή. Απλά εξέφρασα την άποψή μου για το πως έπαιζε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με οδήγησαν ο χαρακτήρας μου και η ευαισθησία μου στην αδικία. Επίσης, με επηρέασε η έλλειψη ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή, αποδέχομαι το πρόβλημά μου και θα συνεχίσω να δουλεύω με τον εαυτό μου.

Υπόσχομαι να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ