ΑρχικήΠοδόσφαιροΑρωνιάδης: "Επενδύουμε πάνω στο PAOK TV, ο κόσμος έχει εξοικειωθεί"

Αρωνιάδης: “Επενδύουμε πάνω στο PAOK TV, ο κόσμος έχει εξοικειωθεί”

Όσα ανέφερε ο υπεύθυνος των new media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης.

Ο υπεύθυνος των new media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του “Metropolis 95.5” και μίλησε αναφορικά με τις ενέργειες των new media την τελευταία περίοδο, το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και του PAOK TV, την επιρροή του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο, καθώς και τον εορτασμό των 94ων γενεθλίων του δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ενέργειες των new media: «Είναι κάτι λογικό. Έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά που έχουν συνηθίσει να κάνουν πράγματα. Για εμάς εκτός ποδοσφαιριστές είναι φίλοι και ακόμη για εκείνους είναι μια διέξοδος. Θέλουν να ξεφύγουν, να σκεφτούν κάτι διαφορετικό και να φύγει η σκέψη από την καθημερινότητα»

Για την ανταπόκριση του κόσμου στα new media του ΠΑΟΚ: «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Το τουρνουά πήγε πολύ καλά, όπως και το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Σήμερα στις 7, ο Σίμος ο Παπαδόπουλος θα συμμετέχει σε τουρνουά με αγγλικές ομάδες. Την Τετάρτη ο Πέλκας πιθανότατα θα συμμετέχει σε ένα άλλο. Προσπαθούμε να είμαστε δραστήριοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό που γίνεται στο εξωτερικό όπου οι ομάδες δείχνουν παλαιότερα παιχνίδια. Στην Ελλάδα τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα έχουμε αλλιώς».

Για το αν αισθάνονται πιο σίγουροι που δεν είναι στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών: «Σίγουρα. Είναι κάτι ρεαλιστικό. Όταν έχεις δοκιμάσει και έχεις στηρίξει μια λύση μπορείς να αισθάνεσαι πιο σίγουρος. Εμείς έχουμε το PAOK TV και επενδύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε σαν κάποιες άλλες ομάδες που είναι άστεγες επειδή λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρα όταν βγούμε από τα σπίτια μας, θα έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιον θα πάει σε μια καφετέρια ή σε ένα γήπεδο. Αυτό αλλάζει λίγο το μοτίβο. Η κατάσταση αυτή μας έκανε να εξοικειωθούμε με την τεχνολογία. Το PAOK TV είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα και θα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο πλέον. Είναι θετικό για εμάς λοιπόν που ο κόσμος έχει εξοικειωθεί».

Για την επιρροή του κορωνοϊού στην αγορά: «Νομίζω όλη η αγορά θα επηρεαστεί, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια άτυπη βαριά βιομηχανία. Φυσικά και θα πληγεί. Η Super League έχει αναθέσει σε μια εταιρεία να ελέγξει τον αντίκτυπο της κατάστασης. Τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι πιο δύσκολα για όλους».

Για τα γενέθλια και το πώς θα γιορταστούν: «Νομίζω θα το ζήσει ο καθένας με το δικό του τρόπο. Φέτος τα γενέθλια συμπίπτουν με την 21η Απριλίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα παρουσιαστεί η περσινή πορεία για να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να χαμογελάσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα του. Τα περσινά γενέθλια ήταν μαγικά. Εκείνο το διήμερο ήταν μαγικό. Η πόλη το έζησε έντονα. Το περσινό είναι δύσκολο να ξεπεραστεί φέτος αλλά μπορούμε του χρόνου να ζήσουμε κάτι αντίστοιχο ή κάτι καλύτερο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ